Eski Forum imzalar Buraya

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hareketli Resimler ve Avatarlar
Konu sahibi son olarak 2409 gün önce görüldü

Tam 25 dk. saçımla uğraştım evden rihanna havasıyla çıktım fakat bu rüzgar beni bidazdan yine kibariye gibi yapacak....

tilsim.png

Gelin çiçeğini kapmak için kendinizi parçalamayın bende 11 tane var durum malum ...

http://www.forumbahane.net/yarismalar/323986-forumbahane-yilbasi-ozel-logo-yarisamasi.html

Kalbinizin yeniden öyle atmasını mı istiyorsunuz? 6 kilometreyi yüksek tempoda koşun. Birebir aynısı..

Hani Derler Ya Elimi Sallasam 50'si Diye ; Boşversene 49'u Benim 1 'taneme Kurban Olsunlar

u07CT.gif

Boys Over Flowers Korean Drama:zhl:
TIKLA
tumblr_lrtacdnZvP1qbejfl.gif
tumblr_lrtacl2Ct11qbejfl.gif
tumblr_lrtacsy6xM1qbejfl.gif
tumblr_lrtacz5eG31qbejfl.gif

kopkopkopkop :icon_yuhuu:
[YOUTUBE]tSOSxwEWFA4[/YOUTUBE]

Pijamasını yere doğru çıkardıktan sonra ayağıyla yukarı fırlatıp eliyle havada yakalayan insanlarız sonuç olarak.

u07CT.gif

Boys Over Flowers Korean Drama:zhl:
TIKLA
tumblr_lrtacdnZvP1qbejfl.gif
tumblr_lrtacl2Ct11qbejfl.gif
tumblr_lrtacsy6xM1qbejfl.gif
tumblr_lrtacz5eG31qbejfl.gif

bcPRk.gif

Bir erkeğin yanındaki kızla savaşabilirsiniz ama aklındaki kızı asla yenemezsiniz.

İşte Döndümmmmm :)

Herkes Ayağını Denk Alsın oki :D :haha:

ŞİRİNCE guınness rekorlar kitabına girecek....''metre kareye en çok gerizekalının düştüğü yer olarak''

Gittiğim her yerde;Senden ve benden bir parça bıraktım aslında..
g54hv.gif

Zaman lazım sadece, unutacaksın !
Nasıl unuttuysan çocukluğunu, kırılan oyuncaklarını..
Kırılan kalbini de öyle unutacaksın.

24794c30.gif

O deli gibi seven bendim evet
Ama takvime bakarsan tarih değişti

‎"Belki de susmak, gerçeği anlatmanın tek yoluydu."

She` onunla konuşuyor Sevgilsii erkeklerle konuştuğunu bilmiyor diye kendine tasa edenler hiç merak etmeyin benim sevgilim herşeyi biliyor. Ayrıca bundan Size Ne ? Sizemi düşmüş milletin özel hayatına yorum yapmak ? Bu düşünceye kapılanlar Ben bu forumda Adminim bir erkek bana selam verdiğinde kusura bakmayın siz erkeksiniz sevgilim sizinle görüşmemi istemiyor diye birşey yapıcağımımı sanıyorsunuz ?
Madem öyle düşünenler var neden o kişiler benimle konuşuyor? Neyse sinirlenmicem.

EmRe de woLKan da benim canımdır.İkisiyle bütünleşmiş hakkımızda dedikodu yapanı hiç acımam yakarım! EmRe ye Seni seviyorumda derim canımda derim herbişeyimde derim. Çünkü o benim Vazgeçemiceğim insan.
Üzüldüğümde ağladığımda sahip çıkan tek insan.Sizlere sinirlenip tüm hıncımı çıkardığım tek insan. Herşeye katlanan tek insan o. Birkez daha Söylüyorum EmRe'm canımın içi Z3yn3P imle birbirinize çok iyi bakın :* İkinizde vazgeçilmezimsiniz.
Emre seni Çok seviyorum tamammı Kaan dan çok olmasada :p

Ceo'm Erkeğim Sana tapıyorum :*

Geri