Eski CHP'li vekillerden inciler

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Lan MeleyenNurcu teyze, geçen kölnde pkklıların gösterisi vardı, otada da meledin mi. Türkiyeye giriş yasağın olmasa orda yakalatıcam da seni, gelmiyosun ki. Burada sana bir kapı açmışlar meleyip duruyosun. Karaktersiz kadın 3 yuldır seni engellediğimi bildiğin halde hala beni anıyosun. Bana O kadar düşkünsen akşam kölne geleyim görüşelim. Leş ağzınla benim nickimi anma
Ah canııım benim, aslan gibi vatansever cengaverim benim.

Melnur hanim mi?
Aaaaa..pP

Yok Davulla zurnayla içeri aldı, bide megri megri.
Harbiden aldı hacı ben o dönem de askerdim jkmnd olarak. Habur sınır kapısında..
biz de şaşırmıştık. Yıldıray astsubay vardi bir tane bole babacan adam. Dedik komutanim 1 hafta once bunlarla savasiyorduk **Spam/Adversiting**. Ama girdiler...
Adam dedi yapcak bisi yok emir boyle..

ilkesiz siyaseti kendilerine ilke edinip 20 yıldır her kesimle yatağa giren iktidar, şimdi aynı şeyi rakipleri yapıyor diye deliriyor tabii, çünkü işine gelmiyor. sen yeri gelince "milliyetçiliği ayaklar altına aldık" diyeceksin, "sen türk dersen o da kürt der" diyeceksin, hdp ile çözüm süreçleri yürütüp pkk ile görüşeceksin, bu sayede 10 yıl boyunca kürt oylarını konsolide edeceksin, fetö'yle "ne istediler de vermedik" derecesinde ilişkiler yumağı kuracaksın, bugün kürdistan özerkliğini seçim beyannamesine yazmış hüdapar ile ittifak yapacaksın, bunların hepsi sen yaparken muteber olacak da rakiplerin yaptığında ihanet olacak, teröre destek olacak, fetöcülük olacak. sen misin bu memleketin tek akıllısı? sadullah denen adamın mv adaylığını biz her türlü eleştiririz de, bu adam yaptığı bütün yanlışları akp bakanıyken yaptı, bi zahmet susup önünden yesin onlar da.

politika basliyor burda ben en iyisi gidim okeye bi göz atim bari

hadi diyelimki gözünüz görmüyor bukadar büyük deyisimi kulaginizdami duymuyor yahu

Chp nin Atatürk ilkeleri ve bakış açısıyla hiç bir alakası yok.

Geri