W
Elmas Üye
Ben anlamistim aslinda bir sorudan oturu sormak istememistim sana. Seni anliyorum ayni seyleri yasamisiz kizkardes konusunda.al iste. kiz kardesimin bosadigi herif boyleydi. ustelik biz onun ailesiyle tanisirken bile anlamistik belirli seyleri. kardesimi oyle bir dunyaya soktu, oyle beynine girdi, oyle bizden uzaklastirdi ki, dusundukce ofkeden aglayasim geliyor. su an agliyom iste. kardesime de kiziyorum, ama iste. salaklikti. kadinlarda var boyle tuhaf bir salaklik. ask ask diye tutturup her seylerini feda etmek. her neyse, simdi yeni yeni kendine geldi. tekrar gulmeye ve eglenmeye basladi. yeniden arkadaslarla bir araya geliyor. isini gucunu duzene soktu.
kendisi evli oldugu surecte 30 kg almisti, sessizlesti, yorgundu, bakimsizlasmisti. surekli hastalaniyordu. beni en cok kizdiran sey, eger 20 yil oncesinde yasasaydik, kim bilir cinayetle sonuclanan bir evliligin olacagi bilinci. daha oncesinde, kadinlarin pek cok hakka sahip olmadigi donemlerde olsaydi, o zaman da ayni sonuc olurdu. bu yuzden kizginligim ancak o it herifin vefatiyla gecer. cok aci cekmelerini istiyorum, ozellikle o ve babasi. ah uf icimi dokerken daha fazla ofkelendim :d bazi kadinlar kendine cekiyor boyle erkekleri. hep ayni dongude kaliyor. anlatsan anlatamazsin. sadece dag gibi surekli yakininda bulunmalisin. uzaktan hep biraz izlemelisin, guvende ve rahatlikta olmasi icin. zor seyler. belki fazla dusunuyorum, ama korkutuyor bazi farkindaliklar beni. biz, yani ailem ve ben olmasaydik, yapayalniz kalsaydi, kardesim bu derece hizli toparlanamazdi. her bakimdan. onun da bunun bilincinde olmasini istiyorum. tekrar kendini bu tur durumlara dusurmemek icin, ki eger duserse, susmamasi icin. planlarinin olmasi. cok uzun oldu. ben yoruldum yazarken pf