Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mustafa abi bizim hem abimiz hemde dostumuzdur. Tamam bir yanlıs anlamaya sebeb oldu yada olundu ama buyutulecek birsey değil sonucda kımse kımseyı sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorundadir. insanların birbirine kırıcı söylemlerı mevcut yerine göre hakaret etmeleri ve buna benzer seyler vardır. kendımden örnek vereceğim bana burada üyelerın `dul karı gıbısın `` yazı tipimden dolayı ``Ergen`` yine bir üyenin yorum yaparken ``ne kadar salak adamsın`` şopar kokmus abaza vs gibi söylemleri mevcutdu. şimdi biz buna mudahale ettiğimiz zaman yönetim herseye müdahale edıyor dıyorsunuz bir anda yönetimden yana cephe alıyorsunuz. aynı şeyı biz sizler için yapmıs olsak hemen tefe koyup yapmadığınızı bırakmıyorsunuz. bu konudakı sahsı fıkrım esekherif mustafa abının bir an önce foruma tekrar donmesıdır. sahsen benım ıcın önemli olan forumun gidişatıdır. ben daha önce benım Ölmüş Anneme küfür eden aynı kişi ile yönetimde oldum. bundan dolayı hem bızlerin dostluğumuz acısından hemde yılların deneyımı mustafa abinin foruma gelmesını isterim.
bak mustafa abı senın geri gelmen ıcın yazı seklımıde değiştirdim
gelsin. herkes ikinci bir sansı hak eder arkadaslar ne kadar acımasızsınız.. su forumda söylenilenlere kulak asılsa insan depresyona girer. gelsin ve kimseyi iplemesin. benim için zararsız hafif eğlenceli bir üyeydi.