Erken kalkmaktan daha kötüsü...

Konu sahibi son olarak 1017 gün önce görüldü
Gensken erken kalkmak cok motivasyonumu bozardi cok sinir olurdum hayattan sogurdum

Ama

Artik guzel oluyo.

Bir de hapşıramamayı ekliyorum.
Suratınızın değişik şekillere girmesine vesile olan hapşırma hazırlığından sonra tam olacak diyorsunuz ama hoop birden geri gidiyor o his ve kalakalıyorsunuz; hapşırıp da rahatlayamıyorsunuz. 3 oldu, 4' te başaracağım.

Suratınızın değişik şekillere girmesine vesile olan hapşırma hazırlığından sonra tam olacak diyorsunuz ama hoop birden geri gidiyor o his ve kalakalıyorsunuz; hapşırıp da rahatlayamıyorsunuz. 3 oldu, 4' te başaracağım.
Isiga bak.
Yani bana jdjdjdlfo

zamanla beden alışıyor beyin endeksleniyor ruh gibi işe gidip açılıyosun ilerleyen saatlerde

erken kalkmak güzeldir. geç kalkan insana alerjim var benim. tembellik çağrıştırıyor ve tembel insandan hiç hoşlanmam.

yani erken kalkmaktan daha kötüsü geç kalkmaktır.

Şu an rahatım. 12’ye doğru uyanıyorum. Tabii gece geç yatıyorum. Erken kalkmaktan daha kötüsü kalkmak yani…

Hapşırığın geldi gelecek gibi oluyorsa yalandan bir kere hapşır ikincisi kendiliğinden geliyor

Bunu uygulamalı bir şekilde anlatır mısın Siri? Yalandan yere de olmuyor bende :D
Şimdi birisi bana hapşırık nasıl bir şey göster dediğinde yalandan hapşırıyorsun ya, sen de hapşırığın gelmekle kaçma arasında olduğunda ilkini yalandan yap sonrasında geliyor işte

Yatıp ta uyuyamak ta çok kötü. Kalksan kimse uyanık değil. Yatsan uyuyamıyorsun. Uyumasan sabah kalkamayacaksın. Ne tarafından baksan berbat bir durum.

Geri