Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Isiga bak.Bir de hapşıramamayı ekliyorum.
Suratınızın değişik şekillere girmesine vesile olan hapşırma hazırlığından sonra tam olacak diyorsunuz ama hoop birden geri gidiyor o his ve kalakalıyorsunuz; hapşırıp da rahatlayamıyorsunuz. 3 oldu, 4' te başaracağım.
Işığından görme yetimi kaybetmeyeyim sonra?Isiga bak.
Yani bana jdjdjdlfo
Hapşırığın geldi gelecek gibi oluyorsa yalandan bir kere hapşır ikincisi kendiliğinden geliyorBir de hapşıramamayı ekliyorum.
Suratınızın değişik şekillere girmesine vesile olan hapşırma hazırlığından sonra tam olacak diyorsunuz ama hoop birden geri gidiyor o his ve kalakalıyorsunuz; hapşırıp da rahatlayamıyorsunuz. 3 oldu, 4' te başaracağım.
Bunu uygulamalı bir şekilde anlatır mısın Siri? Yalandan yere de olmuyor bendeHapşırığın geldi gelecek gibi oluyorsa yalandan bir kere hapşır ikincisi kendiliğinden geliyor
Şimdi birisi bana hapşırık nasıl bir şey göster dediğinde yalandan hapşırıyorsun ya, sen de hapşırığın gelmekle kaçma arasında olduğunda ilkini yalandan yap sonrasında geliyor işteBunu uygulamalı bir şekilde anlatır mısın Siri? Yalandan yere de olmuyor bende![]()