Erkeklerin ilk neresi ilginizi çeker?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kız gibi yorumların yapın!dürüst olun..

Ben gözlere bakıyorum ama gerçek göz. Üstteki gibi değil yani. Bir de gülüşü, bakışı…

Ben gözlere bakıyorum ama gerçek göz. Üstteki gibi değil yani. Bir de gülüşü, bakışı…
35 yıldır flört yok.. bakıyormuş.. bana icraat lazım, bakınca aklını alıyor musun.. önemli olan o.

ilk dikkatimi ceken sey genel olarak vucut, eger dikkat cekiciyse. sonra otomatik olarak o malum bolgeye gidiyo gozlerim (birini begendigim zaman, begenmedigim zaman da :d). kendi kendine oluyor ve derin sapik dusuncelerden kaynakli degil. bilmiyorum neden ama bu seylerden ''hmm demek oyle biri'' diye anliyorum/gorebiliyorum (sorry sorry sorry). neyse bir gun birisi oraya baktigimi gorecek diye odum kopuyo. tekrar ozur dilerim *angel emoji

şairin dediği gibi
kolluyorum götümü

ilk bakişda benim bildigim kadin erkegin duruşuna görünüşüne hal ve hareketlerine bakar

diyer bakişlar orasini burasini incelemekdir
kadin erkegi yokardan aşagiya caktirmadan süzme yogurt gibi süzer

NOT: kiliginiza kiyafetinize dikkat edin kadin benim bu halimi fark etmez sanmayin

Ben gözlerine bakarım ilk

Bnce karşılıklı sevgi ve saygı ile iyi çıkanlar da olur ya. Abimin baldızı için kaynanası ben doğurmuş gibi seviyorum derdi. Umarım ben de öyle sevilirm ıfjfjf

Evlenirken önce anne kızı beğenmesi gerekir..herşeyden önce onu memnun etmesi lazım.ben kaç yıkılan yuva gördüm..kaynana geliniyle anlaşamadığı için aralarını bozduğunu

Geri