Erkekleri İtici Yapan Hareketler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bazı davranışlar, hoşlandığınız erkekten uzaklaşmanıza neden olabilir.

Kendini beğenmişlik

Bir erkek zeki olabilir, yakışıklı, başarılı olabilir ama ağzını açtığı zaman bütün bu iyi yanlarını ukalalık ve kendini beğenmişliğiyle yok edebilir. Kendine güvenmek elbette güzel bir şeydir ama bunu ukalalıkla karıştırmamak gerekir.

Hijyenine dikkat etmemesi

Bir erkeğin pis olması asla kabul edilemez. Erkekler, kendilerine bakmayı ve temiz kokmayı bilmelidirler.

Cimrilik

Ekonomi yapmak, hesabını bilmek tabii ki önemlidir ama bunu cimriliğe çevirmemeye dikkat etmek gerekir. Sonuçta para her şey demek değildir.

Olgunlaşmamışlık

Hiçbir kadın hala ergenlik safhasında olan bir adamla ciddi bir ilişki yaşamayı düşünmez. Erkekler, yaşlarına göre davranmalıdırlar.

Bağımlı olması

Alkol, sigara, kumar, uyuşturucu gibi bağımlılıklar bir erkeği sadece itici kılarlar.

Hedefinin olmaması

Hedefi, tutkusu olmayan bir erkek kayıp bir vakadır.

Aşırı kıskançlık ve kısıtlayıcı olmak

Bir erkek tabii ki zaman zaman ilişkide söz sahibi olmalıdır ama bunu abartmamalı ve
karşısındaki kişinin özgürlüğünü kısıtlayacak raddeye asla gelmemelidir.

Israrcılar, aman allahım ne sevimsiz bir detay

Gitsin az ötede beğensin kendini bu sadece erkekler için geçerli değil böyle olan herkes için diyorum

Sağda solda etraflarındaki insanları umursamadan küfür etmeleri. Bir de yol kenarlarında işemeleri diyeceğim ama onlar başka kategoriye giriyor.

iyi de tüm bunlar kadınları da itici yapıyor bence, seksist olmamak lazım bu bahsedilenlerde.

bi itiyorum
bi çekiyorum
ne yaptığım belli değil

Tüm karılara itici gelmek için her itlik ve serseriliği yaparım yine de uslanmıyorlar ay bana ne kendi düşen yadırgamaz diye 1 vecize vardır...

Hayır sonra vicdan yapıyorum...​

susmaları.
o kadar konuştuktan sonra karşımda durup susmaları deli ediyor beni.
tepki ver, bir şey de.
(sinirim içimde kalıyor sonra, birikiyor, daha çok söyleniyorum :) )

Geri