Erkeklere yılbaşı hediyesi ne alınır?

Konu sahibi son olarak 1196 gün önce görüldü
Genelde konu içeriğini okurum. Başlığı okuyup yargı dağıtan şarlatanlatdan değilim canısı.

Senin konularını özellikle okuyorum (;
Teşekkür ederim aslinda bende boyle hata yazmazdim da gunlerdir kas gevsetici aliyorum saf gibiyim gozumden kacmis

İlaç almasan olmaz mı ya. Başka alternatif yokmu? Spor, temiz hava, komiklikli arkadaşlarla sohbet, eğlenceli filmler izlemek gibi
Boyun fıtığından dolayi aliyorum kas gevseticiyi canim benim onlarda cok agir geliyor hep boyle uykulu sersem gibi bi halim var kendime gelemiyorum almasam da agrilardan duramiyorum keske o dediklerini yapinca bitse;)

konu başlığı değişmiş sanırım.
neye ihtiyacı varsa o alınır. hediyeyi kendi bencil hislerinizle almayın.

Boyun fıtığından dolayi aliyorum kas gevseticiyi canim benim onlarda cok agir geliyor hep boyle uykulu sersem gibi bi halim var kendime gelemiyorum almasam da agrilardan duramiyorum keske o dediklerini yapinca bitse;)
Bende 2 yıl önce boyun fıtığı oldum, banada verdiler o ilaçtan. Ama fazla kullanmadım. Yutubdan bakıp boyun jimnastiği yapıyorum ağrıdığında. Bide boyunluk çok işe yarıyor.

Bende 2 yıl önce boyun fıtığı oldum, banada verdiler o ilaçtan. Ama fazla kullanmadım. Yutubdan bakıp boyun jimnastiği yapıyorum ağrıdığında. Bide boyunluk çok işe yarıyor.
Ben boyunlugu hic kullanamiyorum ya cok zorluyor beni

Bana mouse lazım. Dizüstünün mouse çok yorucu kullanması.

Oldum olası hediye almaktan nefret etmişimdir. Para verip beğendiğini al demisligim var ve demeye devam edicem çünkü hediye olayını sevmiyorum...

Geri