Erkeklerdeki Kadın Sürücü Fobisi

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Bayanların daha dikkatli araba kullanmasını fobi haline getirenler, nedir yahu bu.Sağdan sağdan bir araç gitse hemen kesin bayandır demeleri,trafik sıkışsa kalıbımı basarım şoför bayandır demeleri vs vs.Bizler daha temkinli şoförleriz:)

Beğenmezler lakin kazaları yapan çoğu sürücü erkektir.

Kabullenememeden kaynaklıdır.
Ölümcül kazaların çoğunu erkeklerin bu öz güveni yaratıyor. Daha dikkatsiz ve hızlı olabiliyorlar.

Hayvan gibi araba kullanirim. Ama soyle bir gercek var kadınlar evet cok kotu surucu bu dogru. Azinliklar olmasi dogru olmadigi anlamina gelmiyor ne yazik ki cok telasli kullaniyorlar direksiyonu oyle bi sahipleniyorlar ki lol

panikliyolar, parkedemiyolar, kotusu adami kanser eder iyisi de var ama cok az onlardan.

Öğrenilmiş bir şey bu. Kadınların araba kullanamadığı ve kullanamayacağı o kadar yedirilmiş ki topluma, kadınlar araba kullanamayacaklarına ister istemez inanarak başlıyorlar kullanmaya. Haliyle başarı oranı düşük oluyor. Oysa 2-3 tip kullanıcı var bence, soğukkanlı olanlar ve olmayanlar bunlardan 2si.

Tercume: Ogrenilmis bir sey bu. Kadinlarin araba kullanamadigi ve kullanamayacaklari o kadar yedirilmis ki topluma, kadinlar araba kullanamayacaklarina ister istemez inanarak basliyorlar araba kullanmaya. Haliyle basari orani da dusuk oluyor. Oysa 2-3 tip kullanici var bence. Sogukkanli olanlar ve olmayanlar bunlardan 2si.

Erkekler daha cok kaza yapiyor demek bu tarz tartismalar icin oldukca sacma geliyor. Erkekler surucu olarak trafikte daha agirlikta bulunmakta oran olarak daha fazla kaza yapiyor olmalari olagan bir durum.
Karsilastirmaya girerek genelleme yapilan bir konuya tekrar karsilastirma ile cevap vermek kadar yanlis bir sey yok.
Sidik mi yaristiriyoruz burada, bu kadar sig dusunmemek gerek.
Karsilikli hazmedilmesi gereken konular var.

Bir insana bin defa sen bunu yapamazsin dersen, bunu kabullenir insan. Malesef, Turkiye’de erkekler gibi 15 yasindan itubaren araba kullanmaya baslamiyor kadinlar. Surekli bir guvensizlik asilaniyor kadinlara, bu yuzden de hep kendilerini sorguluyorlar. Su sacma yargilari bir kenara birakalim artik. Fuze yapilmiyor sonucta, kadin da erkek de pratikle gayet iyi kullanabilir arabayi

Raven'in son zamanlardaki postuna kayyum atamak gerek. Hemcinslerini yerden yere vuruyor mubarek.

o nasıl sürü falan diyecektim
sürücüymüş

Geçen ay ben kırmızı ışıkta beklerken arkama bi araç yanaştı. durdu. Işığı beklerken arkadaki araç birden hareket etti. Geldi benim arabaya çarptı. İndim hanım ablamız diyorki ayakkabımın topuğu kırıldı, ben de ayağımı frenden çekmek zorunda kaldım.
Vitesi parka alıp el frenini çekmeyi akıl edememiş.
Buna bi koydum yumruğu

Şaka şaka tutanağı yazdık gitti.

Dünya kız çocukları gününüz kutlu olsun.11.10.2018.

Ne fobisi, hayranlik duyarim.
Kesin zengindir o arac bide onun uzerineyse ohooo :aga:

Hemcinslerim kendini yanlis savunuyor bence sitemim buna benim.
Kadin kendini birey olarak kabul ettirmeye calisiyor erkekten ustun bir varlik olarak degil.
Sidik yaristirir gibi karsi cinsini yererek yukselmeye calismak ciddi ciddi yapilacak bir yorum degil.
İnsani insan olarak gorun cinsiyeti olarak degil derken bu tarz tavirlar sergilemek samimiyeti sorgulatiyor.

Duzeltin artik su forumu bakin karma biseyler diyor anlamiyorum
Belki bana iltifat ediyordur
Gunaydin diyordur
Karma hayirli cumalar.

Kadinlarin daha dikkatli olusundan kaynaklanan aniden ortaya cikan panik atak durumlaridir.

- Bende ise, 41 plaka fobisi vardir. Goruldugunde 2 serit saga gecilir.

Geri