Erkeklerde toplandıkları zaman dedikodu yapıp, başkalarını eleştiriyorlar mı ?

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Erkeklerde toplandıkları zaman dedikodu yapıp, başkalarını eleştiriyorlar mı ?

simdi buna evet demek gerek.yapiyoruz ama sizinkinden cok cok daha masum bi sekilde. kadinlarin bu konudaki yetenegi yadsinamaz boyutlarda. tabi genelleme yapmakta yanlis olur fakat cogunlukla durum bu sekilde.

Biz başka konular da görüşüyoruz ve arada dedikodu yapıyoruz. Bayanların tek konusu dedikodu oluyor.

Dedi kodu her yerde var Bayan/Erkek fark etmiyor :) Ben yapanı da alet olanı da sevmem o sebeple..

kadınların konuştuğu tek şeyin dedikodu olduğuna inandırılmış bir erkek güruhu sabaha kadar dedikodu yapıyor, kimse kimseyi kandırmasın şimdi.
masum değiliz hiçbirimiz, güzellemeyin kendi gıybetlerinizi beyler, hepiniz çok fenasınız.

Şahidim canlı örneklerini gördüm
Ve yakışmıyor
Tamam dedikodu hoş değil ama ıh ıh erkeklerde daha bir sırıtıyor

Erkeğin iğrenci de çok iğrenç oluyor.
Erkekler de dedikodu yapıyordur ama kadınlar hemcinslerine karşı çok acımasızlar bunu bilir bunu söylerim.

Belli bir kesimin kadınlardan daha çok dedikodu yapıp bununla eğlendikleri çok aşikar. Eleştiri konusuna gelirsekte insanlarda megolamanlık olduğu sürece kendi gerçeklerini görmeden başkalarını acımasızca eleştirmeleri normal :) Çünkü eleştiri altında karşılarındaki kişiye hükmettiklerini düşünürler buda kendi egolarına + point katar. Biraraya geldiklerinde kokmuş çorapları ve sadece spordan konuştuklarını düşünmek gerçekci olmaz.

Hic bir fikrim yok.Brehbreh.

Geri