Erkekler Neden Sadık Değil?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Bu Konu Hakkında Şunu Söylemek İsterim Bir Erkek Olarak Hevesten Kaynaklı Ha Benim Başıma Geldi mi Hayır Çünkü Ben Heves İçin Bunu Yapmam Çapkınlık Sevmem Eğer Bir Kız İle Beraber Olacaksam O Benim Eşim Olmayı Hak Etmelidir Yani Ben Sadece Eşim Olsun Diye Ve Tek Bir Kişi İle Beraber Olur Evlenirim.

Pardon ama erkekler bir hayvanla mı aldatıp, sadık olmuyorlar? Karşı taraf gay'mi? Yine bir kadınla sadık olmadıklarını bozuyorlar ve sonuç yinr kişilik meselesidir.
Neden sadık olmuyor peki?
Bazı kadınlar vardır ki, erkeğin burnundan getirip, sonra erkeğin dışarıya bakmasına neden oluyorlar.
Bu her iki taraf içinde geçerlidir.
Kız yada erkek fark etmiyor.
İki tarafta da bir şeyler eksik ise ve iki tarafta başkalarında bu eksikliği gideriyorlarsa ben bu duruma hiç bir zaman karşı değilim.
Ortası bulunmuyor. Bulunsa sorun kalmıyor.
Hep erkek deriz ama oturup, kendi yaptıklarımızı söyler miyiz?

Hep at gözlüğü ile bakılmamalı bu duruma.

erkek çapkın değildir aslında, çapkın olan kadındır erkeği baştan çıkarır. Yoksa bir kadın erkeğe yüz vermedikçe hiç bir halt yiyemez. Bu durumda biz erkekler kurbanız sadece.

İhaneti kadın-erkek diye ayırmak doğru değildir bence.Birçok insan malesef aldatır.Çünkü doyumsuzdur,daha fazlasını ister,ama ihanet eden asıl kendi şerefine,onuruna ihanet etmiş demektir.

Doyumsuz ve güvensiz oldukları için, onları güvensiz yapanlarda malesefki bizleriz.

Doyumsuz ve bencil oldukları için, hepsi benim olsun kafasında oldukları için. Bu tarz erkeklere bakıldığında hayatında doğru düzgün kadınla olmamış, bunun açlığını çeken ve çok kadınla olmanın matah bir şey olduğunu düşünen erkeklerdir.

Aman kadınlar sütten çıkmış ak kaşık.
Aldatmalarını örtbas etmede erkeklerden daha zekiler sadece fark bu.

Çiçi_yabgu'ya da katılıyorum ek olarak #44.

erkek arayıcıdır,avcıdır ama seçici olan kadındır.sadakatsizliğe uğramış bir kadının akan göz yaşlarından, yine başka bir kadın sorumludur.

Erkek daha fazla aldatıyor gibi bir yanılgı söz konusu..Kadınlar bu konuda daha şeytan emin olun erkeklerin çoğu belli edip açık veriyor ama kadın öyle mi aldatırsa ruhunuz duymaz şeytan bile önünde eğilir Allah kadının şerrinden korusun biz erkekleri..

Kim sadık değil ayneoyoliya?

Benim ne oynaklığımı, ne vurdumduymazlığımı, ne böyle gerdan kırıtıp hafif meşrepliğimi böyle mavi boncuk filan dağıtıp da Levent Yüksel'in Bi' Daha klibindeki Ceyda Düvenci gibi kapıya çıkıp sakız patlattığımı görmüşler ne zaman ya ne zamannnnn.

Erkeklerin hepsine sadakatsiz demem için 83 milyon nüfusu oluşturan erkeklerin hepsiyle birlikte olup boynuzlanmam gerekir ki böyle bir şeyi söyleyim. Sadakatsizlik, karakterle alakalı bir şey, cinsiyetle değil.​

cinsiyetlere yüklemeyelim neysse, bilemeyeceğim hiç yaşamadım böyle bir sey

hangi erkekler bu erkekler
bazı kızların erko dedikleridir

Karakter meselesi ama sadık olanı da karşı taraf harcıyor.

Sadakatin cinsiyeti yoktur... Sadık olmanın kadın ya da erkek olmakla değil, kişilik, değerler ve vicdanla ilgili olduğunu düşünüyorum. Sadakat, insanın karakterinden gelir cinsiyetle değil...

Bazen çok olumsuz şeyler yazılıyor erkekler hakkında. Erkeklerin de aynı şekilde kadınların geneli ile ilgili etiketlemeleri oluyor. Ben bu kadar negatifliği bir bu forumda görüyorum ya jdjd iyi erkekler vardır. İyi kadınlar vardır. Maddi durumu iyi olanlar da foruma girer (ben misal eheheh), İyi insanlar da kazanır. Kısa boylu erkekler de karizmatik olabilir. Hesabı kadınlar da ödeyebilir kfjf İkizler burçları da iyi olabilir… Larienler ahkam kesebilir kfjf Diyeceğim şu, erkeklere fazla yüklenmeyelim, onlarsız hayat çok tatsız olurdu:d

Geri