Adam bin pişman oldu keşke evlenseydim de bu yorumu yazmayaydım kıvamına getirdiniz adamı kjkjkjjhj
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bakın size erkekler neden evlenmez sorusuna güzel bir cevap. Amrt abimiz bakın ben evlenmek isteyen bir erkeğim ve buradayım ama evlenmek istemeyen kadılar var diyor.bazi hayal prens erkekler var
vay efendim is kurum vay efendim ev alim vay efendim para biriktirim
ondan sonra evlenirim diyenler cok
bana göre butür erkeklerin aklinin ermedigi kavrayamadigi sey
evlilikde bereket var evlilik hayatin sermayesi
cesaret yari sermaye oldugu gibi evlilikde hayatin tüm sermayesidir
adam olmak istiyorsan git evlen kadin seni adam yapar
evde alirsin isde kurarsin parada biriktirirsin
Kadın yokluğunda kıymete binmiş evli olsaydı bir çok evli erkek gibi yA aldatır yada Kadir kıymet bilmezdi eminimBakın size erkekler neden evlenmez sorusuna güzel bir cevap. Amrt abimiz bakın ben evlenmek isteyen bir erkeğim ve buradayım ama evlenmek istemeyen kadılar var diyor.
Bilmem, amrt abiye sormak gerek, gerçekmi?Kadın yokluğunda kıymete binmiş evli olsaydı bir çok evli erkek gibi yA aldatır yada Kadir kıymet bilmezdi eminim
haklı bir düşünce.bu konuyu çok açabilirim ama felsefe için erken diyip sizin görüşünüze hak veriyorum.Fakirlique