Erkekler neden evlenmek istemez ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Adam bin pişman oldu keşke evlenseydim de bu yorumu yazmayaydım kıvamına getirdiniz adamı kjkjkjjhj

Moderatör tarafında düzenlendi:
bazi hayal prens erkekler var
vay efendim is kurum vay efendim ev alim vay efendim para biriktirim
ondan sonra evlenirim diyenler cok

bana göre butür erkeklerin aklinin ermedigi kavrayamadigi sey
evlilikde bereket var evlilik hayatin sermayesi
cesaret yari sermaye oldugu gibi evlilikde hayatin tüm sermayesidir

adam olmak istiyorsan git evlen kadin seni adam yapar
evde alirsin isde kurarsin parada biriktirirsin

bazi hayal prens erkekler var
vay efendim is kurum vay efendim ev alim vay efendim para biriktirim
ondan sonra evlenirim diyenler cok

bana göre butür erkeklerin aklinin ermedigi kavrayamadigi sey
evlilikde bereket var evlilik hayatin sermayesi
cesaret yari sermaye oldugu gibi evlilikde hayatin tüm sermayesidir

adam olmak istiyorsan git evlen kadin seni adam yapar
evde alirsin isde kurarsin parada biriktirirsin
Bakın size erkekler neden evlenmez sorusuna güzel bir cevap. Amrt abimiz bakın ben evlenmek isteyen bir erkeğim ve buradayım ama evlenmek istemeyen kadılar var diyor.

Bakın size erkekler neden evlenmez sorusuna güzel bir cevap. Amrt abimiz bakın ben evlenmek isteyen bir erkeğim ve buradayım ama evlenmek istemeyen kadılar var diyor.
Kadın yokluğunda kıymete binmiş evli olsaydı bir çok evli erkek gibi yA aldatır yada Kadir kıymet bilmezdi eminim

29 ne
madem ilk evlilik de
gençler fazla oyalanmayın devlet bile para vermiyor:D

Tales in anası, kıleğobulina, tales e, "millet evlendi torun sahibi oldu, sen anca Milet e git" diyerek, şu çevreni değiştir, her akşam okuldasın, oradaki arkadaşların da aynı senin gibi, bir baltaya sap olamadınız, evlen artık, diyerek, baskı yapıyordu,

Tales, daha zamanı değil, diye geçiştiriyordu, aradan yıllar geçti, annesi dedi, işte geldim gidiyorum, hani evlenecektin? züriyetini göremedim, tales dedi ki, artık zamanı değil...

işte size gerçekten de yaşanmış bir hikaye anlattım, kaynağı ben değilim benden kaynak olmaz, kaymak olur, kaymak kadar beyazımdır.

kaynak Diogenes Laeritus a dostlar, bizde yanlış olmaz olursa da yanlışlıkla olur...

Geri