Erkekler ne zaman ağlar?

Konu sahibi son olarak 1063 gün önce görüldü
Erkekler de ağlar ya onlarıda duyguları var arkadaşlar sadece güçlü görünmek isterler çoğu zaman oysa yanıldıkları bişey var bence ağlamak insanı güçsüz göstermez aksine ne kadar merhametli olduğunu gösterir ağlayan erkeklere zaafım var dermişim bütün forum hüngür hüngür kjkhkhjgjgkg

Bir yakınını kaybettiğinde mesela. Bu tip çaresiz durumlarda ağlaması yadırganmaz. Diğer türlü, ağlamak yakışmaz bi erkeğe .

Bir yakınını kaybettiğinde mesela. Bu tip çaresiz durumlarda ağlaması yadırganmaz. Diğer türlü, ağlamak yakışmaz bi erkeğe .
Niye yakışmasın ya cidden böyle düşünen kaldı mı yahu erkekler insan değil mi taştan Demir’den mi yA bunlar her hangi bir şeye üzülmek ağlamak fıtrat duygularını gizleyen insanlarda daha sonra ciddi psikolojik sorunlar ortaya çıkıyor o yüzden herşeyi olduğu gibi yaşamak her anlamda çok önemli

Niye yakışmasın ya cidden böyle düşünen kaldı mı yahu erkekler insan değil mi taştan Demir’den mi yA bunlar her hangi bir şeye üzülmek ağlamak fıtrat duygularını gizleyen insanlarda daha sonra ciddi psikolojik sorunlar ortaya çıkıyor o yüzden herşeyi olduğu gibi yaşamak her anlamda çok önemli
Erkeğin görevi bir durum karşında duygusal tepkiler vermek değil rasyonal çözümler üretmek. Kendi doğasının farkında olan, psikolojisi düzgün bir erkeğin yapacağı şey bu.

Eski sevgilim beni aldattığında karşıma geçip ağlamıştı ben de teselli etmiştim -.- üff çok salakmışım ya…

• Üzgün
Tepkiler: ne
Hoslandiklari kizi baskasina kaptirinca…

Arabaları için yani çizilir kaza yapar o an

Erko kuşkoları genel olarak bilmiyorum gerçekten de çok çirkin bir olgular lakin kadın öyle mi? Yoo çok çirkin karı var.
Yani hem erkeksin hem ağlıyorsun, ne kadar da Ofsayt Osman'sınız Allah affetsin.

Efendim duygusal bir humansanız tabii ki pek kolay ağlarsınız ne demişler? Ağlamayan göz görmez

Hayatta ardından ağladım en 3 karı:

1- Leylâ.
2- Leylâ (Rahmetli anneannem).
3- Setsuko.

Setsuko ben ölene kadar birinciliği devralıp Bold Pilot gibi mesafeyi açar.

Aaa 4- Bold Pilot , ama Bold Pilot kadın değil...

insan ağlar, cinsiyet değil.

Erkek olmaya başladığı zaman.Buna;babasını kendi elleriyle gömmesi,öksüz veyahut yetim olması,değersiz hissetmesi,sevdiğinden ayrılması gibi durumlar örnek olabilir.

tablet oynayamadığı zaman ağlıyomuş :d

Ağlamaz.

Ağlamazsınız di mi??

ağlayan varsa gelsin döveyim bi’ de ona ağlasın pühk

Geri