Erkekler ne zaman ağlar?

Konu sahibi son olarak 1063 gün önce görüldü
erkekler de ağlaktır, esnaf cinsi gün boyu ağlak ağlak konuşur.
ben 10-11 yaşında anneannem öldüğü zaman anneme ayıp olmasın diye ağlamayı denemiş ve başarısız olmuştum.
geriye dönük katıksız 22 yıl boyunca ağlamadım öncesinde illaki ağlamışımdır.
geçen gece boğazım düğümlendi ağlamak istedim ve başarısız oldum.
teşekkür ediyoruz.

Titanic..

ben çocukken bi kere Pokemon’da ağlamıştım.. kuş olan pokemon gidiyordu Ash’i bırakıp.. pidgeotto’uydu sanırım.

Ilk defa gittigi evde sinerji esnasinda cebinde kondom olmadigini gorup acele sekilde disari cikip kondom aldiktan sonra evin yolunu unutmak.

Niyetlendigi kuponu yatirmayip geldigini gormesi.

Bayram trasina gidip zar zor yer bulup ustune berber kalabalik diye hizli hizli tras edilip eve gittiginde berberin yolunmus kaza cevirmesi

Ozel cd'lerinin normal cdler arasina karismasi ve tek tek cd denemesi ama evin dolucagi saatin yaklasmasi...

Pisuvarda isini bitirip hizlica fermuari cekerken ufakligi fermuara skstirmasi

Barajdayken en sol ya da sagda durdugu halde topun yuzunden patlamasi

Kar tatilinin iptal edilmesi / beklenen iptalin gelmemesi.

Pc'nin isinmasi ve ekran kartinin zaman makinasi gibi kasması.

Csgo esnasinda cross koymadigi icin takim arkadaslarinin pusuya dusmesi.
Takim arkadaslarinin g6tunden k4n alması.

Milletin diline düşürdün beni sarışınlar zalim diye sağol …….

Ben söz versem tutardım kesin ağzımdan görüşelim lafı çıkmadı ki ve Polatlı nerede Ankara nerede ? :D
Ben taa Kayseri den gelmişim sen kalkıp bi ilçeye gelemedin! Hıh.

Benzin paran verirdik nedir yani :D

Ya sus sanki benim için gelmiş gibi birde serzenişlerdesin :) ilçe dediğin burdan 1 saat sen Ankara ya gelmedin ki :)
Maç bahane seni görmek şahane diye kafiyeli bir iltifat yapmıştım oysa ki.. :D

Neyse sustum daha da ne gelirim ne ağzımı açarım. Ben esmerlerden hoşlanıyorum.

babamı, babaannemin ve amcamın ölümlerinde gözleri dolu doluyken gördüm. çok ağladı mı bilmiyorum. ama beni en çok annemle ikisi kovid olduğunda-annem daha ağır geçirmişti, babam neredeyse semptomsuz- annemin durumunu anlatırken sesinin titreyişi etkilemiştir. ağladı mı, görmedim. erkeklerin duygulanması beni çok etkiliyor, ağlamalarına gerek yok. benimle ilgili üzücü bir olayda, ben günleri yaşamayıp sadece akışa boş boş baktığım o anlardan birinde abiciğimi beni izlerken yakalamıştım. gözündeki o derin hüznü ölsem unutmam.

Son düzenleme:
Çok göz yaşı döken erkek gördüm (babam da dahil) ama babamdan sonra içime en çok hüzün çöktüren madde bağımlısı bi adamın ettiği bi laf ve gözünden dökülen yaşlardı. Sebebi o kadar saçmaydı ki. Kısacası erkekler her an herşeye ağlayabilir, çok da şeyetmemek lazım.

Kalpsiz onlar diyim de düşman kazanayım hahahah

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Erkekler ağlamasın bir daha şahit olmak istemiyorum..

Geri