Erkekler mi, Bayanlar mı iyi araba kullanır?

• Kullanıcı eSc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 4825 gün önce görüldü
Bu konu tartışma değil ki. Geyik :) :D

Psikolojik bi soru aslında
onyıllardır erkeklerin bayanlardan daha iyi araba kullandıkları söylendi,bayanlarında çok dikkatsiz olduğu söylendi.
Bunda bağlı olarak 15 yaşında erkek çocuk koltuğa otursa kendini nascar da felan zannediyor. Ve işin garibi kullanıyorda.
Ama bayan arkadaşlarımız 20 den büyük olsa da hep bi korku var içlerinde." Hata yapacağım ve bana gülecekler " Merak etmeyin o hatayı herkes yapıyor :)

Bu psikolojiyi aşarlarsa bizim kadar olmasalarda güzel kullanırlar :p

şimdi dogru konuşmak gerekirse kadınlar bayagı fena kullanıyorlar çok fazla trafik kurallarına uyuyorlar erkeklerinde geneli pek uymuyor bu yüzden trafikte çok fazla sorun oluyor yararlı olması gerekirken uymayanlar yüzünden kadının kurallara uyması zararlı hale dönüşüyor kadın tabikide kullansın ama biraz daha cesur olsun kullanırken dişe diz göze göz

Ben cinsiyetle alakasi oldugunu düsünmüyorum. Iyi kullanamayan kadinlar oldugu gibi iyi kullanamayan erkekler de var. Yetenek meselesi bu. Evet araba iyi kullanmak bir yetenek. =)

bayanlar arabayı park etmeyi öğrenirlerse belki %1 şansları olur :D

kadınlarmı arabayı kullanıyor arabamı kadınları ben daha anlıyamadım kursa gitmekle becerlmiyor işte biraz yetenek lazım anlatabildim mi

Devamlı yollardayım 300 m öteden şöförün bayan olduğunu anlıyorum . Yanılma payı %0,001 :)

Pehhh..Iddialiyim hepinizin anahtarini alirim :p
Park etmede de süperim :hih:
Biraz deli kullanirim arabayi, hizi severim, keyfi otobana cikip hizli kullandigim günleri bilirim, annem benim söförlük yaptigim arabaya binmiyor :zuha:
4 yillik soförüm tek bi kazam cezam yok cok sükür Rabbim yasatmasin :cici:

Pehhh..Iddialiyim hepinizin anahtarini alirim :p
Park etmede de süperim :hih:
Biraz deli kullanirim arabayi, hizi severim, keyfi otobana cikip hizli kullandigim günleri bilirim, annem benim söförlük yaptigim arabaya binmiyor :zuha:
4 yillik soförüm tek bi kazam cezam yok cok sükür Rabbim yasatmasin :cici:

yarışlara falan katılsana sen izlemeye geliriz :cici:
bayan schumacher :p

dalga gecmiyosun insallah yoksa görürsün:pat:

hayır asla güzel mantlıklı şeyler yazmışsın hızın gerekli olduğu yerde hızlısın trafik'te ise dediğin kadar dikkatliysen motorsporlarının iki temel özelliğine sahipsin "konsantrasyon ve hız" gerisi sadece imkanlara kalmış

hayır asla güzel mantlıklı şeyler yazmışsın hızın gerekli olduğu yerde hızlısın trafik'te ise dediğin kadar dikkatliysen motorsporlarının iki temel özelliğine sahipsin "konsantrasyon ve hız" gerisi sadece imkanlara kalmış

vayyy..
ama tabi bu Almanyanin trafiginde kullanma seklim. Istanbulda kullansam nolur acaba bilmiyorum hic denemedim :D

ßence bayanlar daha iyi araba kullanır. Bayanların kaza yapmalarının sebepleride kurallara uymasıdır. Şahsen kendimden biliyorum tem otoyolunda zikzak yaparken :D kadın sürücüye vuruyodum. Hayallerim silindi birden artık 120 yi geçmiyorum :) Demem o ki, erkek adamdan bi b*k olmaz hacı.

ßence bayanlar daha iyi araba kullanır. Bayanların kaza yapmalarının sebepleride kurallara uymasıdır. Şahsen kendimden biliyorum tem otoyolunda zikzak yaparken :D kadın sürücüye vuruyodum. Hayallerim silindi birden artık 120 yi geçmiyorum :) Demem o ki, erkek adamdan bi b*k olmaz hacı.

:hi::hi:

Erkek olupta araba süren bi bayana bakayım derken saçmalamayan yoktur...
Akılları bi karış havada olduğu için trafiktede tuhaf oluyorlar...
Be ndaha iyi olduğuma inanıyorum..
Ama bazı bayanlarında insanı siddete sürüklediğinin bilincindeyim trafikte.

Erkeklerin çok sabrı yok çabuk kızıp parlıyorlar.
Kadinlar daha dikkatli kullanıyorlar bence.

Açık konuşucam. Erkekler...
Biz her yönüyle düşünüyoruz. Her açıdan bakıyoruz olaya. Geç karar veriyoruz ve daha duygusal oldugumuz için daha çabuk panikliyoruz.

Kişisine göre değişiyor.
Hanzolar trafikteyze. Bayanda olsa erkekte olsa her türlü sövülme sayılma hatta arabadan levyeyle inme bile yapılıyor.
Farketmiyor yeterki kurallara uyun uymayanları uyarın :kiki:

Geri