Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arabesk bir cümle değil bence , hiç bir arabesk parça da "kadınım" cümlesi duymadım. Yani tanju okan minvalinde yeşilçam tarzı aşklar da genel de böyle sahiplenici bir cümle kullanılır. Arabesk bir kaçıştır , giden yahut terkeden sevgiliye hitap eder. İsterseniz buna örnek bir parça paylaşıyım daha yerinde bir örnek olucaktır. Arabesk ve damar tarzı parçalar da hep isyan ve giden sevgiliye serzeniş vardır , "neden bıraktın beni allahsız" ya da "gururundan bıraktın gittin beni vicdansız" falan vardır. Ya da;
Yaziyi okumadim yeltendim fakat bitiremeyecegim belliydi biraktim.
Kadinim kelimesinin bendeki tek yeri sevdigim bir Tanju Okan sarkisi olmasi o kadar.