Erkekler hangi kadını hayatı boyunca unutmaz

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Erkeklerin hayatı boyunca unutamadığı kadınlar genellikle;
onlara kendini huzurlu ve "evinde" hissettiren, ilk tutkulu aşkı yaşatan, karakteriyle hayran bırakan (olgun, özgüvenli) veya derin bir tensel/duygusal bağ kurulan kadınlardır. Bu kadınlar, erkeğin hafızasında derin duygusal izler bırakanlardır.

Erkeklerin hayatı boyunca unutamadığı kadın profilleri:

Huzur Veren Kadın: Kendisini güvende, huzurlu ve "evinde" hissettiren kadınlar, yıllar sonra bile hatırlanır.

İlk Aşk/Tutku: Kalp çarpıntısı yaşatan, ilk tutkulu aşk veya güçlü duygusal bağ kurulan kadınlar unutulmaz.

Dişi Enerjisi Yüksek Kadın: Tensel ve cinsel çekimi hissettiren, dişiliğini yansıtan kadınlar erkekleri en çok etkileyenler arasındadır.

Olgun ve Şahsiyetli Kadın: Akıllı, özgüvenli, kendi ayakları üzerinde durabilen ve karakterli kadınlar iz bırakır.

Bırakılamayan/Gizemli Kadın: İlişki bittikten sonra bile duygusal etkisini sürdüren, erkeği değiştiren veya "bitmeyen" kadındır.

Kısacası, bir erkeğin duygularını derinden etkileyen ve ona kendini özel hissettiren kadın, hayatı boyunca hafızasında kalır.

Dişil enerjisi yüksek kadını ve bu kadına para harcamışsa tapıyor şarapsızlar kfjfjfj

Bi ara ben öyle düşünürdüm. Nasıl unutacam diye. Unutuluyor arkadaşlar, esamesi bile okunmuyor bi zaman sonra. Sonra pişmanlıklar başlıyor. O konulara girmeyelim zaten ağır söverim.

erkek ya fazla takmamak lazım, yenisine bir mesaj atmasına bakar unutması için

Birlikte olduğum bazı kadınların adını bile unuttuğum doğrudur ama birisi vardı ki o ilk çıktığım kız olur, onu hiç unutmam mesela. Lise zamanlarından güzel bir hatıradır hala bende. Şimdi bakınca çocukluk aşkı dersin ama bizimki büyük aşktı belkide.

Hangi kadınları?

unutulmaz olduğunu iddiaa eden kadınların olduğu bir forumda bulunmuştum vakti zamanında, verdiğim cevap bu kadar unutulmaz insanın aynı başlıkta toplanması güzel, demek ki gerçek hayatta kimse hatırlamıyor ki burada birbirinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz olmuştu. aynı şey hala geçerli.

Unutulmaz kadın yoktur. Hayatta bir hayali, önemli amaçları olmayan adam vardır.

Geri