Erkekler Evlenmek İstediği Bayanda En Çok Hangi Özelliklere Dikkat Eder?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü

• Masum bir güzelliği olmalı, dikkat edenler farketmeli

Kullanılan: 1 16.7%
  • Benim eksik taraflarımı kapatacak özellikleri ve zevkleri olmalı ki bir bütün olalım

• Benimle benzer özelliklere ve zevklere sahip olmalı ki uyumlu bir çift olalım

Kullanılan: 0 0.0%
  • Benim herşeyimle ilgilenmeli

• Güçlü bir kadın olmalı, tüm kararlarını kendi verebilmeli, sorunlarını kendi çözebilmeli

• Yumuşak bir kadın olmalı, kararlarını alırken bana danışmalı, bana ihtiyacı olduğunu hissettirmeli

• Çekici bir dış görünüşü olmalı, herkes dönüp bakmalı

• Her anımızı benimle başbaşa geçirmek istemeli

• Sıradan bir görünüşü olmalı, dikkat çekmemeli

• Annem gibi olmalı

• Diğer

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6

Sade guzelligi (makyajsiz)

Davranislari (huylari)

Ve daha onemli birkac sey .p

Bu anketin bayan versiyonunu istiyoruz

merak ettiğim bir şey var, anneniz gibi birini isteme olayı hepiniz için geçerli mi? yoksa annem gibi olsun istemem diyenler de var mı? anneye benzeyen eş istenme nedeni bence şefkatli biriyle bir ömür geçirme isteği. bunu da haklı buluyorum. ama "annemin pilavı gibi olmamış bu" falan gibi şeyler beni baya çıldırtırdı heralde. :D

Kimseye muhtaç olmamalı ama bunu abartıp feminist gibi zırvalıklara itibar etmemeli.
Sade bi güzelliği olsun tabii. Ama bu sade derken senden bahsetmiyorum şekerim Sade :D
İyi anlaşabildiğim kişi olmalı. Ortak zevkler veya uyabileceğimiz zevklerimizin olması lazım.
Birde siyasetle uğraşmıyorsa harika olur.

Ne zaman teslim alırız bu siparişi :asd:

Kimseye muhtaç olmamalı ama bunu abartıp feminist gibi zırvalıklara itibar etmemeli.
Sade bi güzelliği olsun tabii. Ama bu sade derken senden bahsetmiyorum şekerim Sade :D
İyi anlaşabildiğim kişi olmalı. Ortak zevkler veya uyabileceğimiz zevklerimizin olması lazım.
Birde siyasetle uğraşmıyorsa harika olur.

Ne zaman teslim alırız bu siparişi :asd:

Valla bilemiyeceğim bir sade almış başını gidiyor :p
Classic beyde benden bahsetmiyordur kesin :şşkn:

merak ettiğim bir şey var, anneniz gibi birini isteme olayı hepiniz için geçerli mi? yoksa annem gibi olsun istemem diyenler de var mı? anneye benzeyen eş istenme nedeni bence şefkatli biriyle bir ömür geçirme isteği. bunu da haklı buluyorum. ama "annemin pilavı gibi olmamış bu" falan gibi şeyler beni baya çıldırtırdı heralde. :D

Umarım benim ki öyle olmaz hiç birşeyi benzemesin yeter :D

Babası paylaşımcı biri mi ?
Mal varlığı paylaşımı konusunda bu çok önemli bi kıstas. :D

Onsuz olamıyorsan neden aramıyorsun .

Önemli olan iç güzelliktir. Dış güzellik geçicidir. (Haydi soyun !)

şöyle süzerim
böyle süzerim
öyle süzerim
sonra evlenelim mi derim

Ev ekonomimizin Kemal Derviş'i, odalarımızın pole direği, kızımın hem anası hem arkadaşı olabilecek mi?
Buna bakarım.
Uiy pole direği nedur? Sen beni ne sanaysın? diyen bir uy haçan da olgudaysa, ay anlamadı ya, bunların biraz geç düşüyor ama iyilerdir yani.

İşte bunlara dikkat etmeliyizdir.

Neye dikkat ederler bilmem,ilgilenmem de.Ancak mutlak şu şeyi düşünmeleri gerek.
''Bu kadın ileride çocuklarıma annelik yapabilecek mi?''

• Alkış
Tepkiler: ne
iyi cilve yapıyor mu ? Erkeklerin odak düşüncesi
Başka şeyler yazarlar inanmayın siz onlara kızlarrrr

Geri