Min
Altın Üye
bekarken yapmam dersin evlenince hangi renklinin makinada kaç derecede yıkandığını öğretir sana el kızı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendi isteği ile yapıyor.Ortak bir hayat yaşıyorsak yapmalı tabiki.
Çamaşırlari bulaşıkları makineye atıp, kuruları dolaba, neredeyse kendi kendine yeri süpüren makinelerle, uzayda giden ütülerle… ne bilim, çok yetenek gibi gelmedi bana hahahahBir kadın gibi yetenekli olması beklenemez tabii fakat erkekler de ev işlerine katkıda bulunmalı, destek olmalı, ucundan bucağından tutmalı.
Çamaşırlari bulaşıkları makineye atıp, kuruları dolaba, neredeyse kendi kendine yeri süpüren makinelerle, uzayda giden ütülerle… ne bilim, çok yetenek gibi gelmedi bana hahahah
Hayır hiç ilgisi yok tam tersi… 2024 yılında bunların bir yetenek olmadığını ifade etmeye çalıştım sadece .dBuradan yorumunla aslında kadınların da yaptığı çok bir şey yok mesajı vermediğini düşünüyorum. Bahsettiğin her şey arkasında bir enerji, düzen ve organizasyon ruhu gerektiyor. Kadınlar da erkeklere oranla bu konuda çok daha yetenekli.
Hayır hiç ilgisi yok tam tersi… 2024 yılında bunların bir yetenek olmadığını ifade etmeye çalıştım sadece .d
^^Ben yaparım, elim yatkındır.