Erkekler Ev İşi Yapmalı mı?

Konu sahibi son olarak 271 gün önce görüldü

Erkekler Ev İşi Yapmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    35
Çok şükür kimseye ihtiyacım yok, kendi işimi kendim görüyorum. Kimseye el açmam, kimsenin keyfine de hizmet etmem. Pisliğin üstüne basmışlarrrrrrr.

Bir kadın gibi yetenekli olması beklenemez tabii fakat erkekler de ev işlerine katkıda bulunmalı, destek olmalı, ucundan bucağından tutmalı.
Çamaşırlari bulaşıkları makineye atıp, kuruları dolaba, neredeyse kendi kendine yeri süpüren makinelerle, uzayda giden ütülerle… ne bilim, çok yetenek gibi gelmedi bana hahahah

Çamaşırlari bulaşıkları makineye atıp, kuruları dolaba, neredeyse kendi kendine yeri süpüren makinelerle, uzayda giden ütülerle… ne bilim, çok yetenek gibi gelmedi bana hahahah

Buradan yorumunla aslında kadınların da yaptığı çok bir şey yok mesajı vermediğini düşünüyorum. Bahsettiğin her şey arkasında bir enerji, düzen ve organizasyon ruhu gerektiyor. Kadınlar da erkeklere oranla bu konuda çok daha yetenekli.

Buradan yorumunla aslında kadınların da yaptığı çok bir şey yok mesajı vermediğini düşünüyorum. Bahsettiğin her şey arkasında bir enerji, düzen ve organizasyon ruhu gerektiyor. Kadınlar da erkeklere oranla bu konuda çok daha yetenekli.
Hayır hiç ilgisi yok tam tersi… 2024 yılında bunların bir yetenek olmadığını ifade etmeye çalıştım sadece .d

Hayır hiç ilgisi yok tam tersi… 2024 yılında bunların bir yetenek olmadığını ifade etmeye çalıştım sadece .d

Şimdi anladım. Kesinlikle haklısın. Ben soruyu kadınlar tarafından değerlendirip aslında bir yetenek değil ki demek istediğini düşündüm. Çünkü bu bir kısmı ve gerçekten evde kadına atfedilen iş yükümlülüğü çok fazla. Ama en azından bahsettiğin işleri erkekler yaparsa (ki yetenek olmadığını düşünmen, işi basite alman da ayrı bir yüce gönüllülük) evdeki yaşam ciddi anlamda kolaylaşmış olur.

Yani evde yaşıyor ise…

Evli bir arkadaşım var kombiyi açıp kapatıyor, ampüül patlıyor onu değiştiriyor, efendim, bir ev aleti bozuluyor yaparım diye daha da bozup servis çağırıyor, yani evde olmasa kimsenin yapamayacağı, zeka ve yetenek isteyen bu tarz işleri yapıyor

daha ne yapsın.

Geçen dert yakınmıştı da , haklısın birader dedim.

Elektrikten anlasın yeto.

Erkeklik oranına bağlı. %100 erkek hiç iş yapmaz.
Ne kadar eksikse, o oranda ev işi yapar. Misal ben ütü yapıyorum sadece.

Geri