Erkekler bir ilişkide neyi daha fazla isterler ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tutku ?
Cilve?
Şevkat ?
Hoşgörü ?
Para harcamamak ?
Nerdesin neden geç geldin diye hesap sorulmaması ?
Uslu bir karakter?
Hırçın bir karakter ?
Sahiplenici kadın ?

Erkekler basit canlılardır,sadakatı çok isterler diye düşünüyorum tabi bu kişiden kişiye değişir.

benim içinse sahiplenici anaç bir kadın yeterlidir.

• Alkış
Tepkiler: ne
Genellemelerden hoşlanmam. Genel olarak “erkek” i yahut “kadın” ı bir kalıp içerisine sokmak ve o kalıp ile değerlendirmek saçma. Çok kişisel bir mesele bu. Meğer ki bir “izm” ya da topluluğun dogmalarına iradeni teslim etmemiş ol.

Bu yüzden ancak kişisel cevaplar verebilirim. Daha önce benzer konularda yazdım, ben “Özel ve kişisel alanıma saygı duyan” ve “İlişkiyi çatışma ve iktidar mücadelesi alanına çevirmek yerine ortaklaşma” fikri ile bana gelindiğinde yelkenleri indiriyorum. İsteğim de bu oldu hep.

Herkesin aklına gelip de yazamadığı ilk şey. Bırakalım bu işleri fjkfjfj

• Kahkaha
harun abi jargona bayağı hakimsin
eskiden pazarcı olduğunu düşünmek istiyorum :d
Meme bilirkişisiyim.

Hemen anı anlatıyorum anı mode on :

Dava boşanma davası, benim müvekkilim kadın. Adamın iddiası kadının kendisini aldattığı yönünde, mahkeme dosyasına fotoğraflar sunmuş Instagramdan DM üzerinden gönderilmiş memeler ve diyor ki bu memeler benim karımın memeleri. Ben fake hesap açtım, konuştum karımla işte biraz konuştuktan sonra bana nude attı. Tanırım ben bu memeleri bu memeler karımın beni aldattı. Başkalarıyla da aldatıyor vs.

Tabii problem şu ki fotoğrafların hiçbirinde yüz yok. Hepsi vücut fotoğrafları. Ben de işte cevap dilekçesinde "Yani yüz yok kimin memesi bu belli değil ayrıca fake hesap açıp hukuka aykırı delil yaratılmış." falan diye yazıyorum çiziyorum.

Adam tekrar cevap verdi. "Dosyayı bilirkişiye gönderin bu memeler onun memeleri mi bilirkişi bu konuda uzman görüşü yazsın diye."

Mahkeme talebi nasıl reddetti peki?

- Bilirkişi listesinde meme bilirkişisi olarak görev yapan bilirkişi bulunmadığından talebin reddine (Daha hukuki bir dil ile yazmıştı tabi bu alanda uzman bilirkişinin kim olacağı tespit edilemeyeceğinden vs.)

Anı mode off :

Sessizlik.
Kucağına alıp sevsin bi de, başımı oksasin.
Acayip hoşuma gider.

şevkat çiya lo? Şefkat olmasın o sjdjd

• Kahkaha
Puahahaha zeki kız farkı işte herkes şevkate okeydir ama olsun ahahh

Geri