Erkek yemek yapmasını bilmeli mi ?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
od1cOn.gif

Aslında dünyanın en iyi aşçıları erkeklerden çıkıyor ve bilmesinde fayda var ayrıca bazı durumlarda çok gerekli olabiliyor.

İnsan yemek yapmasını bilmeli
Hiç mi yalniz kalmıyorsunuz ? Hiç mi gerek duymuyorsunuz

Yemek yapmayi bilmeyen erkegi eve sokmam arkadas ben .p
Ogrenip gelsin lkjkl

Tabiki. Çok güzel balık ve salata yapmalı mesela ahahaass

Bilmek pek bir şey kaybettirmiyor.
Kendime enfes masalar hazırlıyorum.

Firinda portakalli ordek yapmasini bilmeyen erkege erkek demiyorum ben :d

Icimdeki piskopat ortaya cikti .p

Doğadaki canlılar kendi besin ihtiyacı karşiliyorken..... Erkeğin bilmemesi de ne biliyim yanı

bilmemesi tuhaf. memleketimin ilçe ve köyleri, türkiye geneline aşçı ihraç ediyor. öğrenci evindeyken bunu çok suistimal ettiler; dört senedir bekar evindeyim, komün sofrası için patates dahi kızartmıyorum artık. "hizmetçiniz mi var sizin" diye isyan eden annemi de anmış olayım. kendi karnımı doyuracak kadar yapıyorum bi şeyler. varsa bulaşığınız yıkarım.

bilmemesi tuhaf. memleketimin ilçe ve köyleri, türkiye geneline aşçı ihraç ediyor. öğrenci evindeyken bunu çok suistimal ettiler; dört senedir bekar evindeyim, komün sofrası için patates dahi kızartmıyorum artık. kendi karnımı doyuracak kadar işte. varsa bulaşığınız yıkarım.
((((, bulaşık mankınası almak lazım ? herşey hazır artık tabisi.. yorulma sen ?

((((, bulaşık mankınası almak lazım ? herşey hazır artık tabisi.. yorulma sen ?

o ney kardaş, iyi bişeyse yarısını bana ver. bulaşık makinesi kullanmayı ben de isterim ama ev hayatım sosyal değil o kadar. bi tabur adam beslemiyoruz evde. üç beş parça bulaşık için de makine çalıştırılmaz sanırım. düzenli yemek yapan birileri olduğu için de tezgahta bulaşık çok birikmiyor.

Mutfağa girdiğimde Levent Kırca'nın yumurta kırma sahnesi gibi enstantaneler yaşanıyor.​

Geri