Erkek biyolojik bir kazadır..

• Kullanıcı MoRR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2191 gün önce görüldü
Konu zencilere donuyo .d

Ailesinden çok çekmiş ruh hastası bir kadındır kendileri , ayrıca açık eşcinselmiş kendileri anne babası bu küçükken ayrılmış annesi biriyle evlenmiş , o adamda bunu dövmüş falan sonra sokağa atmışlar , daha sonra başka bir şehre taşınmış falan...

üstelik kendileri 17-18 yaşlarındayken 1 erkek evlat dünyaya getirmiş (neden öldürmeye ondan başlamamış hala bilinmemekte)
nazarımda kendisi hitler gibi haklıyken haksız duruma geçmek iiçin elinden geleni yapan bir ruh hastası...

Seri katil filmlerine konu olabilcek cinste bi senaryo yazıp , andy wharola götürmüş adam o dönem polislerle papazmış tuzak sanıp kabul etmemiş , bizim feministte pompalı ile kendisini vurmuş ki adama gayet şahsına münhasır bir eriftir...

Daha sonra adam içorganları tahribatı yüzünden diki,ş atılsa bile tüm vücuduna , açık bir yarayla korse ile dolaşmak zorunda kalmış...

Kendileri feminist bir yazar olsada , içindeki bi takım sadist duyguları ezilmiş ve sömürülmüş insanların hakları adı altında dikta etmiş sayılmaktadır.

Kanlı kontes , yada kazıklı voyvodaylada aynı "gore" düşünce yapısına sahiptir...

ayrıca kendisi bir erkeğe çok benzemesiylede ünlü bir feministtir....
bkz:cansever
bkz: hırsız polis dizisindeki "mavi" karakteri

geçmişini yazman daha anlaşılır kılmış durumu teşekkür ediyorum:)örnekler şahane:)

Valerie'nin yaşadığı hayat, buna tepki olarak doğan feminist direnişi,tekrar dönüş yapamayacağı gittikçe de paranoyak sanrılar şeklinde zuhur bulan
ruhsal bozukluklara yol açmış. ((:anlamak lazım:))

iç anadolu kültürüyle yetişmiş bir birey olarak su gerceği de göz ardı etmeyelim( yapanda kadın yakınanda maalesef) alenen söylenmese de (söylendiği de oluyor) özellikle namus kavramı olmazsa olmazlarımızdan tabiki sürekli bir telkin,uyarı,baskı gören bayanın yanında imtiyazlı haklar alan erkek (yapsa bişey olmazlar vb) geleneksel ataerkil düşünce sayesinde küçük yaşlardan itibaren kadınlardan üstün oldukları düşüncesiyle yetişiyolar.

Yorumlardan da anlaşılacağı üzerine..

Not: Halbu ki namus kavramı sadece bayanlar için söylenmiş bir söz değildir. Gördüğümüz gibi hiç bir yerde erkeğin adı yok..

Hatem ' e gereksiz yere yükleniyorsunuz.
Adam penis boyundan bahsetse 20-30 yazmaz 10 15 cm yazardı .

Üstünlük sağlamak adına değil, antitez adına. 20-30 cm meselesine neden bu kadar takıldığına anlam veremiyorum. Üstüne basa basa söylüyorum, eğer söylemek istediğim şey penis boyu olsaydı direkt olarak söylerdim.

Senin düşüncene uyuyor mu tamamlanmamış kromozom? Sadece merakımdan soruyorum. 100 kişiye sorup 100 kişiden aynı cevabı alman benim yanlışım değil, o 100 kişinin yanlış anlamasıdır.

Bastıra bastıra yazıyorum, 20-30 cm ler afrika kökenlilerin, nice 15 cm ler bizimdir (:

sadece başlık ve karşılıklı yazışmalarımızı okuduğunu düşünerek cevaplıyım o halde çünkü hemfikir olmadığımı acıkca dile getirmiştim.

Neden takıldım:/ Takılmak değil inandığım seyi savunmak benimkisi mantığıma uymuyor maalesef..

Söylediğini iddia ettiğin kadar iyi iniyetliysen helal olsun:))

20-30 cm ler afrika + hemcinslerin (dillerin de olsa da:)) )

sadece başlık ve karşılıklı yazışmalarımızı okuduğunu düşünerek cevaplıyım o halde çünkü hemfikir olmadığımı acıkca dile getirmiştim.

Neden takıldım:/ Takılmak değil inandığım seyi savunmak benimkisi mantığıma uymuyor maalesef..

Söylediğini iddia ettiğin kadar iyi iniyetliysen helal olsun:))

20-30 cm ler afrika + hemcinslerin (dillerin de olsa da:)) )

Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Hemcinslerinizden bir alıntı ile nokta koyayım;
Önemli olan boyu değil işlevi (:

Genel konuştum dostum üstüne alınma lütfen :D

ahahaha eyvallah :D

Hatem ' e gereksiz yere yükleniyorsunuz.
Adam penis boyundan bahsetse 20-30 yazmaz 10 15 cm yazardı .

niye yüklenmek olarak algılıyorsunuz ki..

bir sey yazdı ve anladığım boyutta bende cevabını verdim. Fikir alışverişine devam ediyoruz..

Seni suan tenzi ediyorum fakat ala'turka nın yaptığı gibi şakşakçılık yapılmasından hoşlanmıyorum..

Katilmiyorum konu basligi daha iyi secilebilirdi
Bu konu tartismya bile gerek yok kadin erkek esittir
Allahtan iyi bilemeyiz o guzeli bilendir

Konu feminizmden penis boyuna nasil dondu anlamadim. Birbirine taban tabana ters mevzular olmalarina ragmen [emoji1]

Bakalım kaç akıllı birleşip çıkaracaksınız taşı kuyudan =)

Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Hemcinslerinizden bir alıntı ile nokta koyayım;
Önemli olan boyu değil işlevi (:

ahahaha eyvallah :D

hemcinslerinden peki..

bel altı üstünlük aracınızla beraber selametle diyorum:))

hemcinslerinden peki..

bel altı üstünlük aracınızla beraber selametle diyorum:))

Hanımefendi ((((: (: ((: (: (:

Az önce siz ''hemcinsleriniz'' kelimesini kullandığınız için kullandım.
Özel olacak ama bir soru sormak istiyorum, cevap vermek zorunda değilsiniz.

Erkek arkadaşınız var mı? ((:

Hanımefendi ((((: (: ((: (: (:

Az önce siz ''hemcinsleriniz'' kelimesini kullandığınız için kullandım.
Özel olacak ama bir soru sormak istiyorum, cevap vermek zorunda değilsiniz?

Erkek arkadaşınız var mı? ((:

sorun değil:))

Var..

Öyle yada böyle anlaşılsın
Bu kunuya, böyle bir cevap
cuk diye oturmuş, mizah ve espri yönünden
on numara bir cevap
Yoksa cevaplar kifayetsiz kalacaktı,
Tebrikler Hatem :)
Konunun ekseni değişti MoRR geçmiş olsun:)

Bayan MoRR bu mesajı beğenmedi:)
Konunun ekseni kaydı derkende
bunu kasdetmiştim,
Geldiğimiz noktaya bak

Geri