Bence bizim sizden 20-30 cm fazlalığımız var. Eksik olan biz değiliz.
Erkeklerin biyolojik bir kaza olduğu cümlesini yanlış bulduğum gibi şu erkeklik organının sürekli dillendirilip üstünlük belirtisi gibi yazılmasını da o derece yanlış buluyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence bizim sizden 20-30 cm fazlalığımız var. Eksik olan biz değiliz.
sizin tarafın yobazı da sensin herhalde..
20-30 standartların üstünde hayal aleminde gezmeyelim.. Gel 15 te anlaşalım![]()
Erkeklerin biyolojik bir kaza olduğu cümlesini yanlış bulduğum gibi şu erkeklik organının sürekli dillendirilip üstünlük belirtisi gibi yazılmasını da o derece yanlış buluyorum.
''Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2014 yılı itibariyle ülkede ortalama boy erkeklerde 175,8 santim, kadınlarda ise 159,4 santim.''
Kırmızı Sizin 20-30 cm cümlesinden sonra ilk aklınıza gelen şey bu ise, o sizin yanlışınız efendim, benim değil. (tebessüm eder)
MoRR Neden yobaz yaftası vurdunuz anlayamadım ama evet haklısınız. Yaklaşık olarak 16,4 cm fazlalığımız varmış.
çevir kazı yanmasın yapmayalım şimdi Hatem yanlış anlaşılmaya müsait bir yazı ki doğru anlaşıldığını düşünüyorum mahal vermemek adına daha acık seçik yazmalıydın. Aynı sekilde yobazlık konusuda bu yazıdan doğuyor ne yani kendinizi üstün tuttugunuz tek varlığınız uzantınız mı sorusunu akla getiriyor..
Hatem sizce o cümleden başka bir anlam çıkarmayacak kaç kişi vardır ?
Kaldı ki bu şu anlık değil erkeklerin genelinde dillendirilen bir mevzu, başkaları da çokça yazıyor bu tarz söylemler ama ilk kez alıntı yapıp fikrimi belirttim, sizden hiç beklemediğim için belki de bu şaşkınlığım.
Peki benim fesatça düşüncem olsun...
Let the linç begin.
Bayanlar, bahsettiğim şey eğer penis olsaydı, bunu açık açık yazardım zaten. Kimseden de çekinip utanmazdım. Kaldı ki ben bu forumda neler yazdım. Tanıyan çekinmeden neler yazabildiğimi biliyor zaten.
Tamam, hadi diyelim ki her yöne çekilebilecek bir cümle. ''Bahsettiğin 20-30 cm fazlalık ne?'' sorusunu sorup, cevabına göre linç etmeye de kalkışabilirdiniz. Emin olun bahsettiğim şey penis olsaydı, bunu üstüne basa basa söylerdim.
Konuya dönecek olursak, kadının erkeğe yada erkeğin kadına üstünlüğü söz konusu olabilir mi yahu? Konuyu açan arkadaşın alıntıladığı ''erkekler tanımlanmamış
kromozomdur, bu söze katılan beri gelsin'' saçmalığına da katılmıyorum, erkeklerin üstün olduğu saçmalığına da.
Konuyu açan arkadaş, açtığın konunun erkeklerin zoruna gideceğini hesaba katamıyorsun, fakat benim cümlem zoruna gidiyor. Yobaz yaftası vuruyorsun (:
Ben Y tarafının yobazıysam sen X tarafının yobazısın.
Tamamlanmamis kromozomlar.
Ulkeler yonetiminde hep bastalar.
Tamamlanmislara selam olsun .d
ihtiyar valerie şimdi burda olsaydı beynini akıtırdı)
X tarafının yobazı sözünü paylaştığım hatundur.
y tarafının yobazı sensen söylediğin gibi eğlence aracı olan bastıra bastıra yazdığın o sözcüğü kabul etmesende (akla gelen ilk sey o cümleden) üstünlük sağlayabilmek adına yazmandan kaynaklı.
sırf senin düşüncene uymuyor diye hoşuna gitmeyen seyler saçma olmamalı..
100 kişiye soralım hadi) kurduğun cümleden boy mu yoksa bastıra bastıra yazdığın kelimemi çıkacak..