Erkek adam kaş aldırır mı?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Kişiyi rahatsız edip toplum içinde kendinden utanmasına sebep olacağına birkaç tanesini alabilir elbette ama gözümüzün içine sokar gibi acaba hangi kuaföre gitti düşüncesini de oluşturmasın.

İslamda temizlik önde gelir. Diğer yerlerimizi temizliğine dikkat ediyorsak yüz temizliğide önemlidir, görüşündeyim .

Adı üstünde Erkek Adam ise, aldıramaz!

Olduğu gibi kalsin

Konu başlığı bir kere aldırmaz havası içeriyor :)Aldırmalı bence gerekli durumlarda.

Alın yazısının altını çizmeye doğru gidiyorsa aldırmalıdır. Aldırmaktan kasıt şekil vermek,inceltmek değil.

İdo aldırsın mesela hatta aldırmakla kalmasın direk her gün traş olsun..

Kaşla erkekliğin ne alakası var o zaman koltuk altınıda almasın erkek adam ya..

Kaşın altını aldırmadığı sürece üstlerde ve kaş arasında düzeltme yaptırabilir bence.

Biraz görsellik gerekiyor.

Erkek adam ne ya onu yaptırır mı bunu yaptırır mı ? Ne uygun görüyorsa yaptırır :) Erkekliğinden bişey kaybolmaz merak etmeyin, yüreği adam olsun kafii.

Bülent Ersoy'u düşününce''erkekler nelerini aldırmıyor ki kaşlarını aldırmasın''demek geldi içimden :p

Böyle şeyleri çokta irdelememek gerek, bize ne

Tek kas sa ikiye boldursun bi zahmet

Hepsi aldırıyor.

ülkemizdeki ilk fenomen tohumunu atmıştı belki de, unutmadık unutturmayacağız. <3

Bazı kaş yapıları dağınık oluyor toparlanmalı, hakikaten gerekli. Fakat bazı erkekler kaşlarını bir kadının kaşı kadar kusursuz aldırıyor ve şekil verdiriyor. Oldukça itici buluyorum.

Genelde bu konuya tek kaşlar aldırır, sıkıntısız kaşlılar aldırmaz cevabı verir .p
Ben aldırmıyorum ama martı gibi de gezmezdim sanırım

Geri