Ergenlik Şarkıları..

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Önce sağ ve sol kol uzanmış karşıyaa
Sonra sağ ve sol el kafaya:D
Sonra sağ el ve sol el popoya sonra

Vee

Heyyyy makarinaaa.:D

benim ergenlik yakın zamana tekabül ettiği için paylaştığım şarkılar size dün yayınlanmış gibi gelebilir kusura bakmayın...
yine ergenlik aşklarımdan biri;

Son düzenleme:
muamma dediğin yer ne? xalko'dan arkadaşlar götürmüşlerdi onlar söyledi. ben pek bendeniz'i tanımadığım için şahsi sorular sormadım doğrusu.
Zürih’te doğdu aslen yeniceobalıdır.kim götürdü seni xalkodan hangi xalko Karacadağ mı

karacadag kulu da değil mi mero. gölyazı'yı kastettim. xalko dondurma mı diyorlardı oraya?
bu arada sarıkuşlardan bilal abi rahmet etmişti gecen ay haberin var mı
Xalko iki tane yeniceoba oraya yakın olduğu için oradan bahsettin sandım.onlarda bizim köyden kopma xalko dondurma,xalko Karacadağ .evet rahmetli oldu Bilal iyi bir insan

Xalko iki tane yeniceoba oraya yakın olduğu için oradan bahsettin sandım.onlarda bizim köyden kopma xalko dondurma,xalko Karacadağ .evet rahmetli oldu Bilal iyi bir insan
aynen onlarda da kaldım epey, benim üzerimde emekleri vardır. ailesi ile konuşurum halen. güzel memleket çok kaldım diyemem ama kısa süre zarfında köy köy her yerine gittim. çok güzel insanlarla tanıştım

aynen onlarda da kaldım epey, benim üzerimde emekleri vardır. ailesi ile konuşurum halen. güzel memleket çok kaldım diyemem ama kısa süre zarfında köy köy her yerine gittim. çok güzel insanlarla tanıştım
Bizim oranın insanı yardımseverdir.perişan olmaz yolda kalmazsın.bizim köyden sonra küçük köyler gelir eskil-Aksaray’a doğru gider yol,ondan sonra ortada kalırsın hiç kimse yardım etmez sana..

Bu sayfa iyi gelmiyo bana .d
Kendimi 80 mis gibi hisediyorum.

Ah safligim,iyiligim,tatlisligim.
Ucup gittiler.

Geri