Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu şarkının yerini hangi sözler doldurabilir ki..
Biliyorum ne kadar doğru orası muamma..yalnız ben hastayım ona incowe çok tanınmış çıkardısenin hemşerin biliyorsun değil mi? yeniceoba da amcasının evinde kalmıştım bir gece.
Biliyorum ne kadar doğru orası muamma..yalnız ben hastayım ona incowe çok tanınmış çıkardı
Zürih’te doğdu aslen yeniceobalıdır.kim götürdü seni xalkodan hangi xalko Karacadağ mımuamma dediğin yer ne? xalko'dan arkadaşlar götürmüşlerdi onlar söyledi. ben pek bendeniz'i tanımadığım için şahsi sorular sormadım doğrusu.
karacadag kulu da değil mi mero. gölyazı'yı kastettim. xalko dondurma mı diyorlardı oraya?Zürih’te doğdu aslen yeniceobalıdır.kim götürdü seni xalkodan hangi xalko Karacadağ mı
Xalko iki tane yeniceoba oraya yakın olduğu için oradan bahsettin sandım.onlarda bizim köyden kopma xalko dondurma,xalko Karacadağ .evet rahmetli oldu Bilal iyi bir insankaracadag kulu da değil mi mero. gölyazı'yı kastettim. xalko dondurma mı diyorlardı oraya?
bu arada sarıkuşlardan bilal abi rahmet etmişti gecen ay haberin var mı
aynen onlarda da kaldım epey, benim üzerimde emekleri vardır. ailesi ile konuşurum halen. güzel memleket çok kaldım diyemem ama kısa süre zarfında köy köy her yerine gittim. çok güzel insanlarla tanıştımXalko iki tane yeniceoba oraya yakın olduğu için oradan bahsettin sandım.onlarda bizim köyden kopma xalko dondurma,xalko Karacadağ .evet rahmetli oldu Bilal iyi bir insan
Bizim oranın insanı yardımseverdir.perişan olmaz yolda kalmazsın.bizim köyden sonra küçük köyler gelir eskil-Aksaray’a doğru gider yol,ondan sonra ortada kalırsın hiç kimse yardım etmez sana..aynen onlarda da kaldım epey, benim üzerimde emekleri vardır. ailesi ile konuşurum halen. güzel memleket çok kaldım diyemem ama kısa süre zarfında köy köy her yerine gittim. çok güzel insanlarla tanıştım
Ah safligim,iyiligim,tatlisligim.
Ucup gittiler.
CehennemeWahh garibim wahh nereye gittiler