Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sana yetmiş ama25 metreküp benim çakmağımın gazına yetmez.
Almanya'da olsa muhalefet aynısını yapar mıydı bu durum bizim ülkeye mahsus bir şey herhaldeHastasınız olum siz
Hiç bir güzel gelişmelere sevinememek büyük eksiklik. Lan ben bile sizin adınıza seviniyorum ama siz kendi adınıza sevinemiyorsunuz olum. Büyük rahatsızsınız hee ahaha
![]()
bu habere sevinmeyecek yoktur lakin pespembe bir tablo ile bakmaya da gerek yok. bugün cebimizde kalan o 100 liranın kışa doğru cebimizden diğer arkadaşlarıyla beraber kat ve kat çıkacağını biliyoruz. defalarca bu ve buna benzer olaylarda şahit olduk. avrupa'dan sevinç yaşamak güzel değil mi? çok tatlı.Hastasınız olum siz
Hiç bir güzel gelişmelere sevinememek büyük eksiklik. Lan ben bile sizin adınıza seviniyorum ama siz kendi adınıza sevinemiyorsunuz olum. Büyük rahatsızsınız hee ahaha
![]()
Derdim kötülemek değil ama geç kalınmış bir çalışma benim gözümde…35 yıllık gaz ihtiyacı mı hdhdjfkfjagahagahsh
Dünyanın 2050 hedefi “Sıfır karbon salınımı”, bari 25 yıllık deseydiniz……
HİDROJEN GELİYOR HİDROJENNNNN
birtakim bilmeyenler anlamayanlar gözleri kör kulaklari sagir zihinleri süpeli insanlar
yillardir türkiyedaki yapilan 100lerce projeleri görmüyorlar
nasil oluyorsa tam secim zamani gelince secim icin yaptilar diyorlar veya bilmeyerek secim icindiye algiliyorlar
halbuki hesap etseler 100lerce projeler yapilanlar var
secim asli arasi 20 senede belediye secimleriyle birlikde 13 secim oldu
yani asli arasi enfazla 13 proje olmasi gerekir bilmeyenlerin zihnine göre
bilmiyorsaniniz matamatiginizdemi yok
gidin arastirin kac proje yapilmis milyarlarin altindaki projeler saymamiza bile gerek yok

Aynen kanks göreve geldikleri zaman deniz zeminine kılavuz çekip kör tıpa ile kapatmışlar gazı 2023 u beklemişler ben de yeni öğreniyorum sizinle paylaşmak istedimBoyle bir sey yapabilecek kudrete sahip bir parti degil mi? 7 düvel ile savasan, dis guclere karsi yikilmadan yoluna devam eden bir hukumet buldugu gazi saklayip istedigi zaman cikarabilcek guce sahip degil mi demek istiyorsun?
Dostum siz kendi partinizin ne kadar ileri gidebilecegininde farkinda degilsiniz sanirim. Bu kadar cahili manipule edebelicek yetenege sahip bir parti kripton gezegeninden kripton tasi bile cikarir. Ama dıj güjler işte ne yazik ki!