Erdoğan'dan 25 metreküp ücretsiz doğalgaz vereceğiz müjdesi

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Umarım hukumet kazanırda hukumetin 21 sene de yapamadiklarini yapar asfkj

Hastasınız olum siz :)
Hiç bir güzel gelişmelere sevinememek büyük eksiklik. Lan ben bile sizin adınıza seviniyorum ama siz kendi adınıza sevinemiyorsunuz olum. Büyük rahatsızsınız hee ahaha

karadeniz-gazi-turkiyenin-35-yillik-ihtiyacini-karsilayacak_18922723.jpg

Hiç bir güzel gelişmelere sevinememek büyük eksiklik. Lan ben bile sizin adınıza seviniyorum ama siz kendi adınıza sevinemiyorsunuz olum. Büyük rahatsızsınız hee ahaha

Almanya'da olsa muhalefet aynısını yapar mıydı bu durum bizim ülkeye mahsus bir şey herhalde

Olm biz bu doğalgazı önceki seçim arefesi bulmamış mıydık? Seçimden seçime mi gündem oluyor bu doğalgaz? Hani kışın neredeyse bedavaya ısınacaktık?

35 yıllık gaz ihtiyacı mı hdhdjfkfjagahagahsh

Dünyanın 2050 hedefi “Sıfır karbon salınımı”, bari 25 yıllık deseydiniz……

HİDROJEN GELİYOR HİDROJENNNNN

images (10) (5).jpeg

bu habere sevinmeyecek yoktur lakin pespembe bir tablo ile bakmaya da gerek yok. bugün cebimizde kalan o 100 liranın kışa doğru cebimizden diğer arkadaşlarıyla beraber kat ve kat çıkacağını biliyoruz. defalarca bu ve buna benzer olaylarda şahit olduk. avrupa'dan sevinç yaşamak güzel değil mi? çok tatlı.

35 yıllık gaz ihtiyacı mı hdhdjfkfjagahagahsh

Dünyanın 2050 hedefi “Sıfır karbon salınımı”, bari 25 yıllık deseydiniz……

HİDROJEN GELİYOR HİDROJENNNNN
Derdim kötülemek değil ama geç kalınmış bir çalışma benim gözümde…

ilgilenen olursa diye bırakıyorum;

birtakim bilmeyenler anlamayanlar gözleri kör kulaklari sagir zihinleri süpeli insanlar

yillardir türkiyedaki yapilan 100lerce projeleri görmüyorlar
nasil oluyorsa tam secim zamani gelince secim icin yaptilar diyorlar veya bilmeyerek secim icindiye algiliyorlar
halbuki hesap etseler 100lerce projeler yapilanlar var
secim asli arasi 20 senede belediye secimleriyle birlikde 13 secim oldu
yani asli arasi enfazla 13 proje olmasi gerekir bilmeyenlerin zihnine göre
bilmiyorsaniniz matamatiginizdemi yok

gidin arastirin kac proje yapilmis milyarlarin altindaki projeler saymamiza bile gerek yok
FEC5901E-DA3E-4E0D-ADFA-4AA828EFFF6D.jpeg

Boyle bir sey yapabilecek kudrete sahip bir parti degil mi? 7 düvel ile savasan, dis guclere karsi yikilmadan yoluna devam eden bir hukumet buldugu gazi saklayip istedigi zaman cikarabilcek guce sahip degil mi demek istiyorsun?
Dostum siz kendi partinizin ne kadar ileri gidebilecegininde farkinda degilsiniz sanirim. Bu kadar cahili manipule edebelicek yetenege sahip bir parti kripton gezegeninden kripton tasi bile cikarir. Ama dıj güjler işte ne yazik ki!

AAu
Boyle bir sey yapabilecek kudrete sahip bir parti degil mi? 7 düvel ile savasan, dis guclere karsi yikilmadan yoluna devam eden bir hukumet buldugu gazi saklayip istedigi zaman cikarabilcek guce sahip degil mi demek istiyorsun?
Dostum siz kendi partinizin ne kadar ileri gidebilecegininde farkinda degilsiniz sanirim. Bu kadar cahili manipule edebelicek yetenege sahip bir parti kripton gezegeninden kripton tasi bile cikarir. Ama dıj güjler işte ne yazik ki!
Aynen kanks göreve geldikleri zaman deniz zeminine kılavuz çekip kör tıpa ile kapatmışlar gazı 2023 u beklemişler ben de yeni öğreniyorum sizinle paylaşmak istedim

Geri