Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dünyada cenneti yasiyorsun anlasilan.kaynanamdan iznim var 2. kere evlenmek için.
anlamadım süreyyanın eski kocasıyla ben kanka mıyım? vallahi tanımıyorum.Ya benim anlamadigim hem bu kadinla hem de eski kocasiyla arasi iyi. Dusunsene samimi arkadasinin eski karisi ile flortlesiyorsun. Ustelik bu kadin genc kizlarini da yaninda getiriyor bulusurken.
Yav Danimarka kralicesi demis ya Epstein'e evlen benimle diye. Ona atifta bulunuyorsun sandim......anlamadım süreyyanın eski kocasıyla ben kanka mıyım? vallahi tanımıyorum.
yok benim ondan haberim yoktu. bizzat şahsi teklifim o benim.Yav Danimarka kralicesi demis ya Epstein'e evlen benimle diye. Ona atifta bulunuyorsun sandim......
yok benim ondan haberim yoktu. bizzat şahsi teklifim o benim.
haydaaaaaKeske atifta bulunsaymissin livmi.
Sonra evliler şöyle evliler böyle biz de lafı yiyoruz .p
Iste bu forum kacilarinin isi nerelere getirdiklerinin bir kaniti bu söylesi livmicim.anlamadım süreyyanın eski kocasıyla ben kanka mıyım? vallahi tanımıyorum.