Eninde Sonunda Hangi Burçtan Biriyle Evleneceğini Söylüyoruz

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
burçlara inanan insanla bırak evlenmeyi arkadaşlık dahi etmem. bakın diğer gezegenleri geçtim, mars gezegeninin kütle çekim etkisinin yakınınızdaki bir masadan daha fazla olmadığı gerçeğini kabullenemeyen insana ben ne anlatabilirim, o ne anlar ? karl marx ile mahmut tuncer aynı günde doğmuş gelmiş bana kişisel burç analizi kasıyorsunzu bir gidin ya. uydurulmuş 12 kalıba kendini sokmaya çalışan zayıf insandır.
Selam ben koç ahahaaah

Ne güzel güzelim diyorsun 45 falansın dimi...

sevdiğim birinin yanındaysam 17 yaşında gibi hissedebiliyorum, nefret ettiğim biriyleysem 50 yaşında gibi de olabiliyorum. ban sana bir tiyo vereyim bir kadını mutlu etmenin yolları, bir kadına kaç yaşındasın diye sorulmaz, "kaç yıldır bu dünyayı güzelleştiriyorsun güzelim." denir

sevdiğim birinin yanındaysam 17 yaşında gibi hissedebiliyorum, nefret ettiğim biriyleysem 50 yaşında gibi de olabiliyorum. ban sana bir tiyo vereyim bir kadını mutlu etmenin yolları, bir kadına kaç yaşındasın diye sorulmaz, "kaç yıldır bu dünyayı güzelleştiriyorsun güzelim." denir
37 bana sorulabilir Sjssjsjsj np

İyi vakit geçirmeyi, lezzetli yemekleri seven ancak aynı zamanda bir o kadar da materyalist olan bir boğa burcu ile evleceksin!

Boğa mı? Rezaled fkkfkgkf

Geri