Enerjini sömüren o kişi kim?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Bu aralar benim için Berat , kaç aydır tüm enerjimi çaldı .

Bayraklı olan yanlış anlaşılmasın .P

• Beğen
Tepkiler: glu
Kendinizden başka birisi bunu yapabiliyorsa sorun kendinizsinizdir.

r7Ywgo.jpg

Enerjimi sömürecek yapıda insanları hayatımdan uzak tutmayı tercih ettiğim için, yakın çevremde böyle birisi bulunmuyor.

İnsan mı görüyoz dmdnd
özel yaşamımda hiç yok, neden görüşeyim ki beni mutsuz eden insanla.
Ya değiştirebileceğim şeyler beni mutsuz etmiyor, çevreni değiştirmek çok zor değil. Ama bak şu an işimden soğudum ve bunu değiştirmek bir miktar zor. Aklıma geldi daraldım yine dmdn

İnsan ilişkilerinde enerji sömürmemiz veya sömürülen kişi olmamız normal bir durum. İyi ilişkiler de herkes demiyor mu "enerjimiz tuttu" diye. Eh işte iyi ilişkilerde enerji sömürüsü olur. Çünkü samimiyet bunu gerektirir, enerjisi düşük birini dinlemek, anlamaya çalışmak, empati yapmak sizden bir miktar enerjiyi karşıda ki kişiye geçirir, paylaşım güzeldir her daim.

Ölünün yedisine geliyor gibi etrafta sürekli kara kara giyinen tipleri energy bırakmıyor bende, kardeşim yaz geldi, Adana'da hissedilen 174 derece filan, siyah gri lacivertten başka renk bilmez misiniz siz ay bunlar sanat ve estetikten hiç nasiplerini almamışlar, giyinin şıkır şıkır morları pembeleri kırmızıları, çıkın sokağa, öööf be reziller.​

Bir akrabalarim var. bak gorsen dersin akbaba. Fatmagul’un yengesi mukaddes, Ferhunde, Firsevs Hanim, manyak cocuk joffrey bunlarin yaninda diz cokmus tovbe istemis. Evet yeterince ifade ettim sanirim.
Bir de patron var ama o baska yazinin konusu.

İstisnasız insanlık olarak hepiniz
Keşke olseniz

Geri