En zeki burç hangisidir

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

En Zeki Burç Hangisidir?​

Astroloji dünyasında iki burc en zeki burçlar olarak tanınmaktadır. Astroloji dünyasının en zeki burçları Kova Ve Akreptir. Kova burcunda doğanlar en yüksek analitik zekaya sahip olmaktadır. Kovaların bu yüksek analitik zekaları yüksek IQ ve bilişsel yetenekten gelmektedir. Diğer taraftan Akrep burcu ise daha çok idrak kabiliyetine sahip olduğu için en zeki burç olarak anılmaktadır. Dünyanın bütününü en gerçekçi şekilde değerlendirebilen ve genel bir şekilde anlayabilen en iyi burcun Akrep olması nedeniyle, Akrep en zeki burç olarak anılmaktadır. Malesef bir Koç burcu olarak bunları yazmak biraz zor, ancak araştırmalar bu şekilde bilgi vermektedir.

Yengeç ve Balık burçları ise en yüksek duygusal zekaya sahip olan burçlar olarak bilinmektedir. En çok pratik zekaya sahip olan burçlar ise Boğa, Başak ve Oğlak burcudur.

En tehlikeli burcun hangisi olduğunu bulduktan sonra hangi burc hangi suçu işlemeye yatkındır bu konuya bakalım. Suçlular üzerinde yapılan bir araştırmaya göre burçlar ile işlenen suç tipleri ve suçun işlenme şekli arasında bir bağ bulunmaktadır. Bu çalışma için FBI‘ın web sitesinden verilen verilerden de faydalanılmıştır.

En iyi burç hangisidir?
Bu durumda bu soruya en iyi burç İkizler diyebiliriz.

En Zeki Burç Sıralaması​

İşledikleri suçlara ve yakalanma oranları bakılacak olursa en zeki burç sıralaması yapmak mümkün olabilir. Bu durumda en zeki burç aşağıdaki bilgilere bakıldığında Koç burcu diyebiliriz. Başak burcu da zeka gerektiren suçlara karışmaktadırlar. En saf ya da korkak burç ise bu açıdan bakıldığında İkizler burcudur.

Hangi burç ihtiras cinayeti işlemeye en yatkındır?

Tutku ve ihtiras nedeniyle en fazla cinayet işleyen burç Yengeçtir ve genellikle birden fazla cinayet işleyerek maktüllerin vucutlarında kendilerinin ayrıştırılmasını sağlayacak izler bırakırlar. Bu şekilde hareket eden katillerin genellikle akıl sağlığı yerinde olmadığı öngörülür.

Para aklama ile en çok haşır neşir olan burç ise Boğa burcudur. Son derece akıllı olan Boğa burcu genellikle bu gibi suçları tek başlarına işlerler.

Sahtekar Yay Burcu​

Yay burcundan ise genellikle sahte artistler, soyguncular ve hırsızlar çıkmakla birlikte genellikle kurbanlarını fiziksel olarak incitmezler. Koç burcu genellikle planladıkları suçu işletmek adına adam kiralarlarken, organize suçlarla en içli dışlı olan ise Oğlaklardır ve aynı zamanda Akreplerdan daha sadist oldukları saptanmıştır. Hırsız ve bilgisayar korsanları ise en çok Başak burcundan çıkmaktadır. Yolsuzluklara en çok bulaşan burç Terazi olarak karşımıza çıkarken uyuşturu kaçakçılığı ile en çok ilgilenen burç Balık burcudur.

İkizler burcuna dahil olan suçlular genellikle çok ciddi suçlara karışmamakla birlikte sahte artistlik ve hırsızlık gibi suçlara bulaşırlar. Aslanların suça karışma sebepleri arasında ise daha çok tanınma ya da bilinme gibi sebepler yatmaktadır.

Peki sizin burcunuz nedir? ve gerçekten kendinizi burda bahsedilen suç tipine yatkın hissediyor musunuz? En tehlikeli burç sizin veya sevdiğiniz burcu mu? Burcunu bildiğiniz bir suçlu ile tanıştınız mı ve işlediği suç neydi?

- Turgut Şişman

"Para aklama ile en çok haşır neşir olan burç ise Boğa burcudur. Son derece akıllı olan Boğa burcu genellikle bu gibi suçları tek başlarına işlerler."

Yakayı ele verdik :D

Uyuşturucu kaçakçıları balık ahahah @Süreyya hanımcığım ne diyorsun bu konuya, burada belirtilen suçlardan hangileri var sende..
Kalp hırsızı Süreyya.

Merkür üzün ve Ay inizin durumuna bakmak gerek.

Merkür ün Güneş in bir burç önünde ya da arkasında olmasını isteriz . Özellikle önünde olması iyidir.
Ay ile kontak halinde özellikle karşılıklı ağırlama halinde olmasını isteriz.
Merkür ün hem navamsada hem rasi de aynı burçta olmasını isteriz.
Dustana evlerde olmamasını isteriz (6,8,12)
10. Evin karakasıdır 10. Evde merkür çok iyidir.
Merkür ün sevdiği burçlarda olmasını isteriz (Ikizler,Başak,Kova,Yengeç,Terazi,Boğa)
Merkür ün benefik yogalar yapmasını isteriz Raja yoga özellikle.
Aklıma gelenler bunlar.
Merkür ün maruz kaldığı açı da zekanın türünü belirtiyor. Ay pluto neptün kontakları duygusal zekayı, Uranus,satürn,mars kontaklari sayısal ve stratejik zekayı destekliyor vb.

Koç yok heryere baktım yok..

Merkür üzün ve Ay inizin durumuna bakmak gerek.

Merkür ün Güneş in bir burç önünde ya da arkasında olmasını isteriz . Özellikle önünde olması iyidir.
Ay ile kontak halinde özellikle karşılıklı ağırlama halinde olmasını isteriz.
Merkür ün hem navamsada hem rasi de aynı burçta olmasını isteriz.
Dustana evlerde olmamasını isteriz (6,8,12)
10. Evin karakasıdır 10. Evde merkür çok iyidir.
Merkür ün sevdiği burçlarda olmasını isteriz (Ikizler,Başak,Kova,Yengeç,Terazi,Boğa)
Merkür ün benefik yogalar yapmasını isteriz Raja yoga özellikle.
Aklıma gelenler bunlar.
Merkür ün maruz kaldığı açı da zekanın türünü belirtiyor. Ay pluto neptün kontakları duygusal zekayı, Uranus,satürn,mars kontaklari sayısal ve stratejik zekayı destekliyor vb.
Benim haritama bir bakın derim :D

benim haritamda merkur dominant olan gezegenlerden ve iyi bir yerde/konumda, iyi acilari da var, sadece merkur'um yanik ve bundan dolayi kendini iyi ifade edemiyo :emoji_nerd:

Para aklama ile en çok haşır neşir olan burç ise Boğa burcudur. Son derece akıllı olan Boğa burcu genellikle bu gibi suçları tek başlarına işlerler.

kimliğim açığa çıktı. ben kaçıyorum

bende duygusal ve pratik zeka baskin oldugu dogrudur :p IQ testlerinde benim puanim hep dusuk cikar mesela, cunku okulda ogrendigimiz seyler, matematik tarzinda sorular, yok sunun surasini hesapla gibi seyler.. iste cok zorlandigim konular. hala merak ederim bunca diplomayi nasil alabildim diye. basimda anacum ve babacum durmasaydi okul okumamis ve cok farkli bir yerde olurdum bence

boğalar pratik zekalarıyla para aklarken ne kadar rahatlar dimi? diyorum işte dolandırıcı olmak için çok doğru ülkedeyiz ama vicdanımızdan yapamıyoruz... yengeç ve balıkları da duygusallar diye duygusal zekaya sahip demişler ağlamasınlar diye. duygusal olmakla duygusal zekanın bi bağlantısı yok... ağlamaya devam ki balıklar duygusal değil sadece adı var. ben canım burcum boğa ve yükselenim başak ile para aklamaya devam...

images

Einstein in doğum haritası

Merkür Güneş in bir burç önünde dahası iki en önemli dostu (Venüs,Saturn) ile 10. Evde dikbala. Vedik sisteme göre 1. Evinin lordu 10. Evde çok güçlü bir kendra enerjisi dahası Raja yoga yapan Satürn u Merkür ile kavuşuyor. Sayısal zekaya müthiş bir destek bu .Einstein aynı zamanda kova tipi bir haritaya sahip. Yanı Uranüs yalnız, diğer tüm planetler karşısında . Uranüs bir generasyon gezegenidir fakat etkilesimlerde zekayı önemli ölçüde etkiler; dahilerin burcu dedikleri Kova nin lordudur. Einstein in haritasında Uranüs çok kuvvetli ve R bu dahiyane yapının gecikecegine bir işaret ki Einstein aptal diye okuldan atılmış biri. Sans noktasının Merkür ile kavuşumu dahası Plutodan aldığı sekstil açı, hayattaki en büyük şansının zekasi sayesinde büyük bir gizemi cozmesinde saklı olduğuna işaret ediyor ki öyle de oldu. Bir çok bilimadaminda, kaşifte Merkür Pluto kontağına rastlarız. Kovadaki ve 9. Evdeki Jüpiter i de çok kuvvetli, bazen dolaylı yoldan bazen direkt bu da zekayı, hocalık kabiliyetini, öğrenmeye duyulan açlığı ve başarıyı destekler

@Nyctophilia
quintile ve bi-quintile acilari hakkinda ne dusunuyorsun? bazilari quintile baglantilarin yeteneklerinle ilgili oldugunu soyluyor, bazilari da quintile/bi-quintile acilari ciddiye alinacak kadar kuvvetli bir aci degil diyor. sence?

Merkur u Lilith ile de kavuşmuş.
En büyük günahları da zekasında saklı.
Ne naneler yedi acep

@Nyctophilia
quintile ve bi-quintile acilari hakkinda ne dusunuyorsun? bazilari quintile baglantilarin yeteneklerinle ilgili oldugunu soyluyor, bazilari da quintile/bi-quintile acilari ciddiye alinacak kadar kuvvetli bir aci degil diyor. sence?

Vedik sistemde yok öyle bir şey. (Öyle bi açı türü)
Hoş batı ile hint i harmanlayıp saçmalayan Astrologlar da var.
Doğru deniliyor ben bakmıyorum çoğu zaman. Bir şeyleri iyice deşmek istediğimde baktigim oluyor fakat kayda değer bi bilgi sunmadı hiç. Hımm surda quintile açı demek bu yüzden böyle demedim hiç

Son düzenleme:
İşledikleri suçlara ve yakalanma oranları bakılacak olursa en zeki burç sıralaması yapmak mümkün olabilir. Bu durumda en zeki burç aşağıdaki bilgilere bakıldığında Koç burcu diyebiliriz. Başak burcu da zeka gerektiren suçlara karışmaktadırlar. En saf ya da korkak burç ise bu açıdan bakıldığında İkizler burcudur.

:d

Her sabah kasıtlı bir şekilde Balık burcuna saldırı,karalama var.
Bunu hazırlayanlar ne yapmaktadır nereye varmaktadır.

Geri