aegishjalmur
Platin Üye
Yok ya 2 dizi fazla, haftada 5-6 saat harcayamam… .ddKızılcık şerbeti de izliyor musun?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok ya 2 dizi fazla, haftada 5-6 saat harcayamam… .ddKızılcık şerbeti de izliyor musun?
40 yıl düşünsem senin böyle bir dizi izleyeceğin aklımın ucundan geçmez. Kanal 7 dizileri de izliyorsundur sen. SklskskHobaaa iyi hatırlattın, youtubedan yalı çapkını izlemecr bugün
Hahahaha camdaki kız ve şu temizlik hastalarının dizilerini de izledim(adını unuttum) .d her bölüm “yok olm kesin olmamıştır böyle bir şey” demek için gerçek hikayelerden uyarlanmış dizileri izliyorum shdjjdjd40 yıl düşünsem senin böyle bir dizi izleyeceğin aklımın ucundan geçmez. Kanal 7 dizileri de izliyorsundur sen. Sklsksk
Aeg olabilirdi dogru ancak yalı capkini izliyormuş.. yalnız ben de az değilim.. dizide oynayan adamı yazıyorum izleyene laf ediyorum... DjdjdAeg yazan var mı diye bakmaya geldim.