Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Karşılıklı olmasını dilerim Melodram hanım..boğayım.... ahaha profilimde de gördüm sizi anna hanım..
ben meşazı aldım
aslında gelmiştim demek vbulletin zamanında kalmış o... hain sistemler neye engel olduklarını bir bilseler...Karşılıklı olmasını dilerim Melodram hanım..
Profilimde siz gördüğüm gün platonik olmadığını anlayacağım... ufak bir ışık nelere gebe.......
mini çakallıklar falan en sevdiğim şeylerdir, burçlar uyuyor canım sadece sen bazen toprağa düşünce boğuluyor gibi oluyorsun, ben de çok suda kalınca boğuluyor gibi oluyorum, o zaman bunu dengelememiz lazım... bu kadar basit bukkk kadd daaronda da mini çakallık yapıp kalkmak bilmem.. hani bizim burçlar uymuyordu.. bi yanlışlık var sanırım nereye doğuyoruz.. lakdmfg
mini çakallıklar falan en sevdiğim şeylerdir, burçlar uyuyor canım sadece sen bazen toprağa düşünce boğuluyor gibi oluyorsun, ben de çok suda kalınca boğuluyor gibi oluyorum, o zaman bunu dengelememiz lazım... bu kadar basit bukkk kadd daar
heyecanlandım ay...hazırım, nereye imzayı basıyoruz.
İkizlerin kararsız tavırları ile uğraşamam kesinlikle oluru yok.Kova ve İkizler:Kova'nın tasarımcı ruhu ile İkizler'in yenilikçi fikirleri bir araya geldiğinde benzersiz bir ilişki ortaya çıkar.
Koç mu özgürlüğe düşkün? Pek inandırıcı gelmedi mesela bu bana.Koç ve Kova: Özgürlüğe ve maceraya düşkün bu iki burç, kıskanılacak derecede uyum sağlarlar.
Hangi kürdonun doğum tarihi belli ki @Lefty yarısı 1 ocak, diğer yarısıda nüfus memurunun insafı jdhdjdj
Sence ne olabilirim?
dövme yaptırcamboş Ekli dosyayı görüntüle 13348 kağıda Ekli dosyayı görüntüle 13348 imzalayıp Ekli dosyayı görüntüle 13348 at Ekli dosyayı görüntüle 13348 sen Ekli dosyayı görüntüle 13348 gerekli Ekli dosyayı görüntüle 13348 yerlere Ekli dosyayı görüntüle 13348 yapıştırırız.Ekli dosyayı görüntüle 13348
Lefty'cim yengeçlerin en belirgin özelliği duygusal yönlerini kamufle etmeleridir. Yoksa içten içe çok duygusalken, yansıttığı hafif hırçın halleri tam da bir yengeç.![]()
Evet kızlar duydunuz Yay burcu olabilirmişim, kendi burcunuzla karşılaştırıp bana dönün lütfen.
Yukardakiler gibi uluorta cilveleşme garantisi veremem, zira dava adamıyım ben vr utanırım. Anama ana, evime gelin gelecek Yay burcu erkeğiyle anlaşabilecek kızlar pm...