En Uyumlu Burç Eşleşmeleri

Konu sahibi son olarak 712 gün önce görüldü
bu düşmemiş halin miydi... pardon cınım...
en azından benim yanımda düş ya, emin ellerde, eminelim.com

onda da mini çakallık yapıp kalkmak bilmem.. hani bizim burçlar uymuyordu.. bi yanlışlık var sanırım nereye doğuyoruz.. lakdmfg

onda da mini çakallık yapıp kalkmak bilmem.. hani bizim burçlar uymuyordu.. bi yanlışlık var sanırım nereye doğuyoruz.. lakdmfg
mini çakallıklar falan en sevdiğim şeylerdir, burçlar uyuyor canım sadece sen bazen toprağa düşünce boğuluyor gibi oluyorsun, ben de çok suda kalınca boğuluyor gibi oluyorum, o zaman bunu dengelememiz lazım... bu kadar basit bukkk kadd daar

Ayhh bu burç konuları baydı beni iki gündür, bir durun yahu. Nereye tıklasam burçta burç, seven sevilene sevdiğini söylesin sizde rahatlayın bizde huh. Şu burç şuna takar, bu burç buna katar ne oluyoruz beğ.
Şimdi milyonlarca km uzaklıktaki falan filan gezegenin, yıldızın,kara deliğin filan veya mevsimsel döngünün senin karakterin üzerinde belirleyici etkisine "iman" ediyorsun ya hani, daha basit algılayacağın mesafeden baksan olayı daha rahat anlayacaksın ama mesela annenin babanla ilişkisi ve hatta annenin yediği içtiği, gördüğü, duyduğu filan etkili hatta eben bile hatta ebenin seni annenin rahminden alan eli bile daha etkili huyunun suyunun belirleniminde.

Yani sizin için demiyorum ama şu astroloji manyaklarına feci kıl oluyorum bu konuda uzaya yolculuk yapmadan ebesine yolculuk yapsa yeridir, ebesinin etkisini hesapla bırak jüpiter kendi kendine işine baksın diyesi geliyor ve dedim bile. Zira onların uğraşamayacak kadar önemli fırtınalarla uğraşıyor milyon yıllardır çünki.

Ebenin eli, gözü, yüzü seni korunduğun o fanustan çığlık çığlığa bir kaybedilmişlik ve savaş hissi ile düştüğün dünyaya çeken teni hakkında, ne kadar istendin ve beklendin heyecanla hakkında bildiğin şeyler kendini tanımanda jüpiterden daha çok bilgi verecek çünki. Sizi tenzih ediyorum dostlarım, sizin bir günahınız yok hep onların pisliği, @Lefty kızgın atıp durma eheheh

Bu arada yengeç burcu olduğumu söylemiş miydim? zaar

Son düzenleme:
mini çakallıklar falan en sevdiğim şeylerdir, burçlar uyuyor canım sadece sen bazen toprağa düşünce boğuluyor gibi oluyorsun, ben de çok suda kalınca boğuluyor gibi oluyorum, o zaman bunu dengelememiz lazım... bu kadar basit bukkk kadd daar

hazırım, nereye imzayı basıyoruz.

Kova ve İkizler:Kova'nın tasarımcı ruhu ile İkizler'in yenilikçi fikirleri bir araya geldiğinde benzersiz bir ilişki ortaya çıkar.
İkizlerin kararsız tavırları ile uğraşamam kesinlikle oluru yok.
Koç ve Kova: Özgürlüğe ve maceraya düşkün bu iki burç, kıskanılacak derecede uyum sağlarlar.
Koç mu özgürlüğe düşkün? Pek inandırıcı gelmedi mesela bu bana.

Beğenmedim. :D

@Karga

Senin burçta hata var, tekrar bir sor sizinkilere. :)

Sende Yengeç duygusallığı yok.:)

Hangi kürdonun doğum tarihi belli ki @Lefty yarısı 1 ocak, diğer yarısıda nüfus memurunun insafı jdhdjdj
Sence ne olabilirim?

Yay olabileceğini tahmin ediyorum çünkü bağımsızlık, özgürlük yanın çok ağır basıyor ki benim de yükselenim Yay ve ben de özgürlüğüme çok düşkünüm.

Lefty'cim yengeçlerin en belirgin özelliği duygusal yönlerini kamufle etmeleridir. Yoksa içten içe çok duygusalken, yansıttığı hafif hırçın halleri tam da bir yengeç. :)

Yengeç burcu bana daha hassas göründüğü için @Karga ile bağdaştıramadım fakat sen öyle diyorsan sevgili @yeLda doğrudur çünkü çok iyi tanıdığım bir burç değil.:)

Evet kızlar duydunuz Yay burcu olabilirmişim, kendi burcunuzla karşılaştırıp bana dönün lütfen.

Yukardakiler gibi uluorta cilveleşme garantisi veremem, zira dava adamıyım ben vr utanırım. Anama ana diyecek, evime gelin gelecek Yay burcu erkeğiyle anlaşabilecek kızlar pm...

Bir karar verin, evet yeLda haklı gayette duygusalım... ):

Son düzenleme:
Evet kızlar duydunuz Yay burcu olabilirmişim, kendi burcunuzla karşılaştırıp bana dönün lütfen.

Yukardakiler gibi uluorta cilveleşme garantisi veremem, zira dava adamıyım ben vr utanırım. Anama ana, evime gelin gelecek Yay burcu erkeğiyle anlaşabilecek kızlar pm...

Yengeç de olabilirmişsin, o yüzden emin konuşma:)

Geri