Oyun En Son Ne İçin Ağladın ?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 271 gün önce görüldü
Fi tarihinde kalbim feci kirilmisti.
Aklima o gelmisti gecenlerde.
Ona aglamis idim...o da iki saniyede gecti,yay burcu kisiligine büründük.
Allahtan zaman linear da,idare ediyoruz.
Spatyom'da bulunsak n'apardik?

ben yay burcuyum ama çok kolay duygulanıp ağlayabilirim. Mutluluktan, üzüntüden, sinirden. Gerçi benimki de çok uzamıyor, iki saniye de değil fekat :d Ama hızlı olarak toparlıyorum. Yine de bir yay burcunun bu kadar duygulanması normal mi :d

ben yay burcuyum ama çok kolay duygulanıp ağlayabilirim. Mutluluktan, üzüntüden, sinirden. Gerçi benimki de çok uzamıyor, iki saniye de değil fekat :d Ama hızlı olarak toparlıyorum. Yine de bir yay burcunun bu kadar duygulanması normal mi :d
Bu konularla ilgili şunu fark ettim. Ben balık burcuyum, yükselenim başak. Balık burcu ile alakam pek yok, bütün kişisel özelliklerim başak burcuna daha yakın.
Yıllar önce burçlar falan ile ilgilenen kişilere deli derdim gülerdim.. İkizler ve teraziler burçlara inanmamı sağladı :) sen bir yükselenini kontrol et.

Bu konularla ilgili şunu fark ettim. Ben balık burcuyum, yükselenim başak. Balık burcu ile alakam pek yok, bütün kişisel özelliklerim başak burcuna daha yakın.
Yıllar önce burçlar falan ile ilgilenen kişilere deli derdim gülerdim.. İkizler ve teraziler burçlara inanmamı sağladı :) sen bir yükselenini kontrol et.

yükselenim başak, hiç sevmem kfjf Başak burcu özelliklerini sadece iş hayatımda taşıyorum bence. Çok yorucu:d Benim bir yerlerde balığım olabilir:d Ben inanıp inanmama tercihini yapmadan ilgileniyorum bu konuyla. İlgilenmek derken çok da bilgi sahibi değilim, binnaz tozan var misal onu hep dinlerim. bana mistik geliyor bu alan ve eğlenceli, böyle şeyleri severim:d

Kisisel horoskopunuzu bir incelememiz gerekiyor Lari hanimciğim.

Kisisel horoskopunuzu bir incelememiz gerekiyor Lari hanimciğim.
Benim el yazısı Sümerliler döneminden beri incelenecek..
Artık Larien hanımın kızı üniversite bitirince incelemiş olursun ahah.
Süreyyam ya, bayılıyorum sana.

-Geber, ona ağla, mal.

-Ya kardeşim unutturan mı oldu da...

Bu karıların da şeyini anlamıyorum, hayır yani, madem öyle, e bir güzelliğini göreyim tışk.

Gece... Balimdan uzak geçecek gunler icin...

umutsuz çaresiz sallanan eller, kavuşulmamayı anlatıyorlar.. desek yeterli olur

Çok acıkmıştım yemek yiyince geçti

Artık hiç bir şey canımı ağlayacak kadar açılmıyor acıya bağışıklık kazandığımı düşünüyorum hüzünlenip ağlamak istesem bile olmuyor yani bazen keşke bi kaç damla gözyaşı doksem de geçse diyorum olmuyorrr :(

Geri