En köylü özelliğiniz nedir?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
sütçü kornasını hemen tanımak…. geçen sütçü geldiğinde telefondaydım, sütçü geldi dedim ve telefondaki arkadaşım anlamadı nasıl anladığımı. sanki bana los angeleslı, dümdüz kayserilisin sen kime havan?

Paça çorap, yoğurt pilav, bisküvi çay, kıtlama, ağır yorgan. Şekeri bıraktım ve ağır yorgan köyde var. Bir de sobamız köyde kaldı tabii. Ama diğerlerini yapıyorum.

Hayatının büyük bir kısmını taşrada geçirmiş biri olarak köyden ve köysellikten nefret ediyorum. Umarım hayatımın geri kalanını şehirde hava kirliliği soluyarak geçiririm tşk.

En köylü özelliğim: yok.

Ben selamün aleyküm nabiyon abiii diye kahveye girmeyi severim.
Kuştepe, tarlabasi, örnek mah , tepecik , yesilpinar, karadeniz mah , güngören , bagcilar ben böyle yerleri seviyorum.
Kadıköy mesela yüz bin defa çalıştım ama soğuk anliyo musunuz , sahte elitizmden kusucak gibi oluyorum.

Okula, besleme tuppermde domates, biber, beyaz peynir götürüyorum bazen.kehkehkeh

Kendim topladığım zeytinlerden yapılma zeytin yağını yemeklerde kullanır, kendim kırıp tatlandırdığım yeşil zeytini kahvaltılarda tüketirim. Saygılar.

Genel geçer terimleri bilmiyorum merak edip öğrensem de unutuyorum. Kullanım alanımda olmadığı için bende yer etmiyor sanırım

40küsür yaşında olup soranlara 35-38 yaş aralıgında bi yaş söylüyorum

köy sevmem, köyüm de yok, köy hayatından nefret ederim, iyi ki .p

Simdi ben yine ebeme giderim.. ee bir kòylu gelenegimizde salvardir... aksamlarida olmazsa olmaz cardakda oturmak... yildizlar okadar guzel parlarki orda... ay... cekirgelerin sesi... ruzgarin derinligi
♡♡♡

Evde yoğurt peynir yapıyorum
Hazır sevmiyorum çünkü yavan geliyor
Ek olarak bolca altın takıyorum kjkkkjkhkh

Sandalyede bağdaş kurmadan rahat edemiyorum uzun oturacaksam… ndnfn

Geri