Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bi japonların bir de senin her duruma uygun söz ve görselin var. ghkfd
Ya işte köy dediniz, köy yok ama hayvanat bahçesi var aghsjdbi japonların bir de senin her duruma uygun söz ve görselin var. ghkfd
Ya sus biz koylu olamayiz. Olabilirmisiz gibi davranma..Ya işte köy dediniz, köy yok ama hayvanat bahçesi var aghsjd
Bir de Şile var… bu da mı gol değil… (sesli dinleyin agshhdjd)Ya sus biz koylu olamayiz. Olabilirmisiz gibi davranma..
Inegin pohuAbi ben ne anlarım köyden xd kadıköy bile köy gibi geliyor… bunları hayal bile edemedim.. tezek ne demek bu arada?
benim dizim biraz ağrıyor ama sininle her şeye varım ben.... <3Hala yerde sini lerle soframiz kurulur orda yemek yeriz. Masada oturmak bana anilara kucuklugume ihanetmis gibi geliyor
Bize gelin gelecen köye gidersek ogrrn bagdas kurup oturmayi.. kiz sirous degil Sini siniiibenim dizim biraz ağrıyor ama sininle her şeye varım ben.... <3
@Sirius nickimi geri ver!
soğuk espri yapınca siri'yi etiketliyoruz sezenim ondan öyle yazdım ajhsshaBize gelin gelecen köye gidersek ogrrn bagdas kurup oturmayi.. kiz sirous degil Sini siniii
Hiiiiii.... etiketliyelim bebegim..soğuk espri yapınca siri'yi etiketliyoruz sezenim ondan öyle yazdım ajhssha
sinius...
Allah kahretmesin seni ben de espriyi anlamadım hahahahah sezen gibi yanlış anladığını düşündümsoğuk espri yapınca siri'yi etiketliyoruz sezenim ondan öyle yazdım ajhssha
sinius...