En köylü özelliğiniz nedir?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kuru fasulyeyi yufka ekmek ile dürüm yapıp yemek tabi biz başka bişey diyoruz ona

Sac'da Mısır ekmeğine dayanamam. Çocukluğumdan aklımda kalan tat'ları özlüyorum.

öffff çekilin şuradan ya. Allah'ın köysüzleri sizi. yıllardır aradığım konu bu benim. hava atmak için mükemmel bir gün. hepsini okuyun kelime atlamayın sakın. efendim şehirde yaşıyor olmamıza rağmen biz yazlar en az 3 ay köyde kalırdık. elbette babam gelmezdi ama biz giderdik. köyün ve köylülerimizin her halini benimsemiş olmamıza rağmen, şehirli duruşumuzu bozmadık. buna rağmen köye ne zaman gitsem, oradaki arkadaşlarımı toplayıp direk dağlara çıkardık. haftalarca dağda gezerdik. yani ben anlamıyorum ki, sürekli köyde kalan bizim o çocuklar benden daha narindi. ben dağda kurt gibi gezerken onlar peşimden ceylan gibi gezerdi. tek bir kişi hariç. o da rahmetli Kadir kardeşim. benle aynı kafadaydı. bazı konularda benden daha heyecanlı, daha hevesli, daha hızlıydı. nitekim 23 yaşında arabayla nehre uçarak vefat etti. Allah rahmet eylesin. dağda bana ayak uydurabilen tek yiğit oydu. en köylü özelliğim hayvan gibi dağa bayıra tırmanmaktı ki hala aynı hikayeler devam eder. köyde otomatik tüfekle gezmek çok meşhurdur. o zaman sadece benim babam tüfek veriyordu bana. diğer çocuklar tüfek alamıyordu babalarından. fakat tüfeği nöbetleşe taşırdık. ağırlığından değil tembellikten .d bazı ölümcül yerlerden geçerken kimse tüfekle hareket etmek istemezdi. hepsi bana atardı topu. öyle bi yetenekti bizim kar leoparlığı...... bu da küçüklüğümden bi fotoğraf. tüfek galiba amcamın. sene 1990 falan.

6e24lb7.jpg

Bir sürü takı, bilezik, yüzük, küpe ne varsa bütün mal varlığımı üzerime takmak istiyorum…şıngır şıngır kfjf Göstermek için değil, ben takı kadınıyım… ben yüzük kadınım jfjf ben yürüyen bir küpeyim

Geri