En kaliteli ve en uygun fiyatlı alışveriş siteleri?

Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
Arkadaşlar yaza girdik ama alıveriş yapmaya fırsat bulamıyorum ya.
Online alışveriş yapıcam ama öyle her alışeriş sitesinde de üyeliğim olsun istemiyorum.
Bundan ir kaç ay önce online alışverişten aldığım pantolonun bana olmaması sonucu tövbe etmiştim de en azından gözlük, bileklik, saat gibi takılar alabileceğim sadece bir tane alışveriş sitesi istiyorum sizden. Tecrübeli olarak kullananlar yorum atsın lütfen.

Yalnız şöyle bir şey var. Çalıştığım şirketin hediyemo sitesiyle anlaşması var. Performansımıza göre hediyemodan indirim çeki alıyoruz ve indirim çekinin geçerli olduğu siteler de kısıtlı.
Bu siteler:
• Arcelik
• Arzum
• Atasay
• Collezione
• Çiçek Sepeti
• D&R
• Divan
• Enmoda
• Hazinem
• Homend
• Inter Limousine
• İstanbul Altın Rafinerisi
• Joker
• KFC
• Lidyana
• Markafoni
• Mavi
• Misspera
• Modagram
• Mudo
• NUSPA
• Pizza Hut
• Sushico
• Tefal
• Tisho
• Trendyol
• Vestel

Şimdi bunlar arasında gözlük, bileklik gibi takılar edinebileceklerimi söyleyin ona göre üyelik alacam :P

d&r hediye çekiniz varsa seve seve alabilirim, şerlok holms serisini topluyorum da 5 - 10 liralık indirim fena olmaz. xd

Collezione alma sepete attığın ürünü var gösterip 1 hafta sonra yok çekiyor o yüzden onu tavsiye etmem diğerlerindende almadım sadece collezionedan uzak dur derim kardeş..

Verimli yorumlar var saolun da listeye bakarak konuşalım :P

Modagram da varmis ya la listede.

Modagram ve lidyana
Kesinlikle gözlük /taki alışverişleri için ideal siteler ve güvenilir.
Elbise bile almıştım heyy gidi

Ayrıca uygunsuz bir ürün varsa iletişime geçtiğinde anında yenisini gonderiyorlar ve sitelerinde yayinlayip Özür diliyorlar.

Bu gece bakıcam arkadaşlar, başka önerisi olan var mı (: Şuan modagrama kaymış durumdayım.

Limango da güvenli aldım bikaç şey .

Trendyolu seçtim, teşekkürler arkadaşlar (:

Ben hep agorshop sitesinden alışveriş yapıyorum, gerçekten de seksktöründe lider bir oluşum. Siz de güvenle ilginizi çeken şeylerden alabilirsiniz, kaliteli bir site.

Geri