en kaliteli bisiklet markası hangisidir?

Konu sahibi son olarak 3620 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar, iş hayatının yoğunlundan spor yapmaya pek zamanım kalmıyor. Malum hafta içi ev iş arasında mekik dokuyoruz. Bende bisikletle işe gitmeye karar verdim. Fakat aklımda iki model var ve fazla bilgim olmadığı için hangisini seçeceğimi bilemedim. İlk olarak 28’ carraro sportive 230 ve 28’ bianchi touring 613 24-v md arasında karar vereceğim. İkisde 28 inç jant var ama hangisini seçsem bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevnirim.

Merhaba, begendiginiz bisikletin fiyat ortalamasi 2 bin kadar uzerine 300 daha verip neden elektriklisini almayi dusunmuyorsunuz ? Ise gidenler icin cok ideal elektrikli bisiklet yokuslarda elektrik ayatina cevirirsin seni yormaz.

Merhaba, begendiginiz bisikletin fiyat ortalamasi 2 bin kadar uzerine 300 daha verip neden elektriklisini almayi dusunmuyorsunuz ? Ise gidenler icin cok ideal elektrikli bisiklet yokuslarda elektrik ayatina cevirirsin seni yormaz.

ama arkadaşımızın asıl amacı işe gidip gelmeyi kolaylaştırmaktan ziyade spor yapmak. senin dediğin bence amacın dışına çıkıyor biraz :D

ama arkadaşımızın asıl amacı işe gidip gelmeyi kolaylaştırmaktan ziyade spor yapmak. senin dediğin bence amacın dışına çıkıyor biraz :D
Oyle dusunme yine yapar sporunu .p hep elektrikliye vermek zorunda degil tabiki 1 tasta 2 kus gibi dusun :u1: her turlu isini gorur.

Bence harika bir sey bu ;

Qwic%20Elektrische%20fiets%20weert_2.jpg

KADRO : ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE HYDROFORMED
MAŞA : 28″ SUNTOUR NCX 63mm GİDONDAN KİLİTLİ
ARKA VİTES : SHIMANO XT 780 SHADOW
ÖN VİTES : SHIMANO DEORE 610
KRANK TAKIMI : SHIMANO T551 48X36X26
VİTES KOLU : SHIMANO DEORE M610 3X10
FREN : SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK
LASTİK : 700X35C 37-622 MICHELIN PROTK SYH REF.LÜ PATLAMYA DİRENÇLİ
JANT : 28” CARRARO ÇİFT KAT ALÜMİNYUM DİSK
SELE : SELLE ROYAL
AKSESUAR AYARLI GİDON BOĞAZI
FİYATI : 2.313TL

KADRO : ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
MAŞA : 28″ ZOOM CH-386A 1.1/8″ AMORTİSÖRLÜ
ARKA VİTES : SHIMANO TOURNEY TX800
ÖN VİTES : SHIMANO TOURNEY TX51
KRANK TAKIMI : SHIMANO M131 48X38X28
VİTES KOLU : SHIMANO EF51 3X8
FREN : TEKTRO M280 MEKANİK DİSK
LASTİK : CST 700X35C 37X622 SİYAH, REFLEKTÖRLÜ
JANT : 28” BIANCHI ÇİFT KAT ALÜMİNYUM DİSK
SELE : DDK
FİYATI : 1.251TL

bana sorarsan fiyat farkı olarak uçurum var ancak performans olarak çokda farkında olabileceğin derecede bir fark görmezsin. carraronun fiyatının yüksekliği isimden kaynaklı. ben olsam bianchiyi alırdım. çünkü kendine göre bi kalitesi var. model tasarım olarak da fena durmuyor.

Çok pahalı oluyor ya çok vitesli olması iyi mi acaba

Tavsiyem bianchialmandır.
Tabii vites konusunda fazla vitesli olması seni yorar.

Geri