Anna Karenina
Elmas Üye
İyi ki elinizde taş yok ya…ne kıskanç bi forum…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Listeyi ben hazırlamadım altı tane astrologun bir araya gelip hazırladığı liste Shini hnm skj biz onlardan daha iyi bilecek değiliz onlar en doğrusunu bilir……En azindan ilk 3’e almissin Anna hanimcim, o yuzden ikizlerin ilk sirada olmasina laf etmeyecegim : ))
Ahahhahha son cumle... koptum😂😂😂😂😂Listeyi ben hazırlamadım altı tane astrologun bir araya gelip hazırladığı liste Shini hnm skj biz onlardan daha iyi bilecek değiliz onlar en doğrusunu bilir……
Aslında birinci sırada yay burcu vardı ikizler ikinci sıradaydı.. onların yerlerini değiştirdim skh
"Fenerbahçe şampiyon" diyen astrologlardır kesin yoksa böyle bir liste mümkün değil!!!Listeyi ben hazırlamadım altı tane astrologun bir araya gelip hazırladığı liste Shini hnm skj biz onlardan daha iyi bilecek değiliz onlar en doğrusunu bilir……
Aslında birinci sırada yay burcu vardı ikizler ikinci sıradaydı.. onların yerlerini değiştirdim skh
nilda hanim bu konudaki siralamalar .. neyseAy benim burcum şeytan burcu))
Ay ben yanlış bişey mi yaptım bazen konunun içeriğini okumadan aklıma geleni yazıveriyorum aşırı alakasız kalabiliyor yazdığım ama nilda demek bu demeknilda hanim bu konudaki siralamalar .. neyse
bu konunun 2. versiyonu var yani orayada bi bakin bence…link vermistim konuda yöneticiler kaldirmamissa :p