En iyi en temiz denizde düşünülür

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
21272295_10155561949884799_342409446600163398_n.jpg

Kesinlikle..
Geçenlerde iç sesimi çok güzel dinledimdi.

Soyle bi manzaraya ihtiyacim var. Dusunemiyorum :T:

Kesinlikle..
Geçenlerde iç sesimi çok güzel dinledimdi.

tartismasiz en ideal yer.. evimize yurume mesafesi ile on bes dakka deniz darlandigimda direk denize odaklanirim ic sesi dinlemekte bire bir..

bu arada da demin fark ettim avatari bir uye bir yorumda yorum yapcaktim oyle kaldi firsat bulmusken dile getireyim cok guzel . ) ayin enlerini doldurdum doldurmamis olsam en iyi avatar hususunda tartismasiz number one olani bence..

Soyle bi manzaraya ihtiyacim var. Dusunemiyorum :T:

eniste beyi en yakin zamanda kandirmaya bakin lanemoje . )) ailecek bi kacamak fena olmaz..
boyle bir manzara da turk kahvesi veya cayin oldugunuda simulasyon eklendigi vakit muazzam bir durum ortaya cikiyor..

tartismasiz en ideal yer.. evimize yurume mesafesi ile on bes dakka deniz darlandigimda direk denize odaklanirim ic sesi dinlemekte bire bir..

bu arada da demin fark ettim avatari bir uye bir yorumda yorum yapcaktim oyle kaldi firsat bulmusken dile getireyim cok guzel . ) ayin enlerini doldurdum doldurmamis olsam en iyi avatar hususunda tartismasiz number one olani bence..
Artık benim de evime yürüme mesafesi 15 dakika falan sıkılınca sahile kaçıyorum.
O havası dahi yetiyor ya..

Teşekkür ederim. Uzun süre kullanabilirim ben de Çok sevdim.
Kalırsa diğer ay yazılmaya yok demem [emoji14]

Geri