en iyi bira hangisidir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Efes şişe olmadığı durumlarda Tuborg alternatiftir.

Tuborg Malt öneririm. Mecbur kalmadıkça(temin edememek gibi) başka bira içmem. =))

Eskiden Efes malt içerdim ama sonradan tadı iyice bozuldu şuan içersem bomonti filtresiz içerim büyük süpermarkette falan denk gelirsem efes dark veya heinekenn içerim

Ya Çilekli bira içtiniz mi hic?:(( ben tadını merak ediyorum ama hiç fırsatım olmadı o nasıl oluyo ?

gülerek eğlenerek harika bir arkadaş ortamında içilen biradır...

onun haricinde ,
benimse son zamanlarda belçika biralarına karşı bir zaafım var. öncelikle hoegaarden başta olmak üzere leffe blonde ve duvel. e tabi bunlar her yerde bulunmuyor. efes pilsen/tuborg gold arasında seçim yapmam gerekiyor çoğu zaman ve tuborg'u tercih ediyorum. özellikle tuborg'un fıçısı gayet lezzetli. carlsberg, heineken ve becks hoşlandığım biralardan. yaz günleri onların yanına coronayı da ekleyebiliyorum. bomonti ise sadece behzat ç izlerken içiyorum. türkiye piyasasına hızlı bir şekilde giren baltikada alternatifler arasındadır

en iyi bira, içilmeyen biradır :D
içmeyin

gülerek eğlenerek harika bir arkadaş ortamında içilen biradır...

onun haricinde ,
benimse son zamanlarda belçika biralarına karşı bir zaafım var. öncelikle hoegaarden başta olmak üzere leffe blonde ve duvel. e tabi bunlar her yerde bulunmuyor. efes pilsen/tuborg gold arasında seçim yapmam gerekiyor çoğu zaman ve tuborg'u tercih ediyorum. özellikle tuborg'un fıçısı gayet lezzetli. carlsberg, heineken ve becks hoşlandığım biralardan. yaz günleri onların yanına coronayı da ekleyebiliyorum. bomonti ise sadece behzat ç izlerken içiyorum. türkiye piyasasına hızlı bir şekilde giren baltikada alternatifler arasındadır

duvel şu efesin klasik şişelerinde olan bira değil mi? fiyatı çok uçuk ama deneyebilirim belki :D

bir de belçika biralarının alkol oranı yüksek diyolla var mı aslı astarı :asd:

ayrıca şu amsterdam hakkında yorum alamadım %8 alkollüymüş deneyen yok mu :dusun:

Geri