En Güzel Yılmaz Erdoğan Sözleri

Konu sahibi son olarak 1731 gün önce görüldü
“Mutsuzum, çünkü herkes gibi sahte değilim ve kimse gibi rol yapmadım. Mutsuzum, çünkü sevmediğim birine "aşkım" deyip sarılmadım.”

“Ne kadar övülsen az avazım çıktığı kadar susuyorum ismindeki sesli harfleri.”

“Neymiş, birini seviyorsak serbest bırakacakmışız, dönerse bizimmiş dönmezse hiç bizim olmayacakmış. Güvercin besliyoruz sanki.”

“O kadar yoruldum ki artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.. Ve umrumda değil hiçkimse, ne halim varsa görmekle meşgulüm.”

“Papatyalar suçlanmamalı artık sevmiyor diye. Zaten sevse; otdan böcekten medet umulmazdı herhalde.”

“Pek umursamıyorum kimseyi, sadece gülüyorum içimden. Çevremdeki insanlardan değil, insan gibi görünen varlıklar yüzünden.”

“Pili bitmiş bir fotoğraf makinesi gibiyim artık. Kimseyi çekemem!”

“Saklama yeteneği yüksek olan, güçlü biriyim. Hatta gözlerimden yaşlar düştüğünde bile şu iki kelimeyi söylerim: Ben iyiyim.”

“Sana bakmak bir mucizeyi anlamaktır.”

“Sana kavuşmak değil niyetim, merak etme! Yolda bir dilenci görsem para bile vermiyorum "Allah sevdiğine kavuştursun" der diye.” Yılmaz Erdoğan

“Sen aşka aşıksın müsaitsin gördüğünü abartmaya, biz olsa olsa bir müddet aşklaştık aşkım, aşık olmadık asla.”

“Sen, bir matematik eşitsizliğinde bilinmeyensin. Anlaşıldı; "yalnız bırakarak" çözeceğim seni.”

“Sen; Onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, O seni susturduğunu sanır. Hayat işte.”

“Senin gibi olmak vardı; ama Allah beni insan olarak yarattı.”

“Seninle karşılaşmam hayatımın en büyük hatasıydı ve sırf seninle diğer tarafta karşılaşmamak için helal ediyorum hakkımı!”

“Seveni mahçup etmedik ama sevdiğimize, kendimizi sevdiremedik. Çünkü; ya sevmesini bilmedik, yada haddinden fazla sevdik.”

“Son sigaram gibiydin sen sevgili, kıyamazdım içmeye. O cebimde kırıldı, sen kalbimde.”

“Söylemek isteyip de söyleyemediğim çok şey var.. kiminin yüzüne, kiminin gelmişine, geçmişine.”

“Tamam kabul; Küçükken mıknatıs yutmuş olabilirim, peki ama bütün salaklar da demir mi yuttu?”

“Tek çaresi aşktır bir yalnız yaşama sırasında nefes almanın aşk da zaten iki yalnızın ortak bir yalnızlıkta buluşmasıdır.”

Geri