En çok erotik kitap okuyan ülke

• Kullanıcı Abaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1730 gün önce görüldü
147501_3.jpg

İngiltere'de halk kütüphanelerinden son 12 ay içersinde erotik ve cinsel içerikli ödünç kitap alınma oranı yüzde 500 arttı. Bu oranda dünyada en çok okunan kitaplar arasında yer alan E.L. James'in ''Gri'nin Elli Tonu'' (Fifty Shades of Grey) adlı aşk romanının etkili olduğu olduğu tahmin ediliyor.

İstatistiklere göre ülke genelinde ''Gri'nin Elli Tonu'' adlı roman İngiltere'deki halk kütüphanelerinden ödünç alınan kitaplar arasında ilk üçe girdi.

Dünya genelinde özellikle kadınlar arasında büyük rağbet gören E.L James'in üçleme romanı halk kütüphanelerinde en çok kiralanan kitaplar arasında da ilk 10'da yer aldı.

Üniversiteli genç bir kız ile karizmatik ve zengin bir işadamının aşk ilişkisini anlatan erotik kitap, 52 farklı dilde 90 milyondan fazla sattı.

İngiltere'de en çok ödünç alınan listesinin ilk sırasında ise Lee Child'ın '' The Affair'' ve '' Wanted Man'' adlı kitapları yer aldı.

Indigo Bloome'nin geçen yılın en çok okunan erotik romanı olan ''Destined to Feel'' adlı romanı 11 bin 700 kez ödünç alındı.

Gercekten de aklima ilk olarak Ingiltere geldi. Eski ask romanlari bile oyle yani.

Amerika veya Çin/Japonya'yı beklerdim.

Ben küçükken abimin adult dergilerinin sayfalarını koparıp sokakta çocuklara satıyordum Allah affetsin. O geldi şimdi aklıma sebepsiz.

Tamam
Avrupa'yı bilimde geçeriz artık
Şimdi sıra onlarda demekki.
Uçkuruna düşkün ne kadar ülke varsa
hepsi geri kalmış.

Okuma var okuma var.
Yani o ilk fotodaki gibi okunuyorsa kütüphaneler taşar.
Bir öpücüğe bir sayfa kdjfhfj alimAllah.

ingilizler her taşın altından çıkmaları kadar , adult sektöründede söz sahibidirler.
2 ünlü yönetmenleri mevcuttur.

bknz:angel long
bknz:jim slip

tabi efsane olanı "Ben Dover" dır.

Geri