Emre Belözoğlu: Bu acıyı yaşattığım için özür diliyorum

Lefty

Yönetici
Supervisor
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trabzonspor maçının ardından bu acıyı bu camiaya yaşattığım için herkesten özür dilediğini söyledi.

Trendyol Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor'a 4-2 mağlup olarak küme düşen MKE Ankaragücü'nün Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Bunu Ankaragücü camiasına yaşatan birisi olmam itibarıyla, sorumluluğu almam gereken en önemli kişilerden biri olmam itibarıyla Ankaragücü çok daha güzel günleri hak ediyor. Hayatımın en büyük acı tecrübesini yaşadım. Hiçbir zaman kalbimin hiçbir yerinde his etmeyeceğim bir duyguydu bu. Ömrümün sonuna kadar da Ankaragücü'ne bunu yaşatan kişilerden birisi olarak kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim. Çok üzgünüm. Herkes hakkını helal etsin, benden yana helal olsun. Bugün gelinen noktada söylenecek sadece bunlar olduğunu düşünüyorum." dedi.

Kaynak

climax

Yazar
Ayın En iyi üyeleri
Ankaragücü camiası diye bişi mi var. Takma kafana.

angie

Elmas Üye
Onu bazı takımlara yatarken düşünecektin. Fener kapısı da kapandı. Beter ol.

Lefty

Yönetici
Supervisor
Maçı takip edemedim ancak Trabzonspor yenik durumdan maçı almış ve bu durumda söylenecek söz kalmadı.

Bir arkadaşım buna aşıktı lisede odası hep bu emre ile kaplıydı bak değdi mi Büşra ?

melnur

Altın Üye
Sen büyüksün FB'nin antrönörü olmalısın. Çok eğleniriz be sayende sjdhgjjh

No Pasaran

Emektar Üye
Dün akşam en çok keyiflendiğim hadise buydu. Beter olsunlar, umarım daha alt liglere düşerler.

Üst Alt