Emily Ratajkowski'nin sokak tarzı

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü

Dünyanın en seksi kadınlar arasında gösterilen güzel model Emily Ratajkowski, sokak tarzı dikkat çekti.​

emily-ratajkowskinin-sokak-tarzi_f69e8577.jpg

Kendimi, insanların 'Göğüsleri dışında başka bir şeyi var mı' şeklinde yargıladığı küçük bir et parçası olarak görüyorum" diyerek oyunculuğu bırakan model Emily Ratajkowski, kariyerine modellikle devam etme kararı almıştı.

Hollywood'daki erkek gücü içinde sindirilebilir olmaktan yorulduğunu söyleyen Ratajkowski özel hayatıyla da dikkat çekiyor.
emily-ratajkowskinin-sokak-tarzi_f6a02558.jpg

Kocası tarafından defalarca kez aldatıldığını öğrenince boşanma kararı alan Emrata paylaşımlarıyla olduğu kadar tarzıyla da konuşuluyor.

Sokakta görüntülendi​

Güzel model son olarak sokakta görüntülendi. Model zarif tasarımlı siyah iç çamaşırını tamamlayan şeffaf bir mini elbise giydi.

Çizme giydi​

Emily Ratajkowski temmuz güneşinde parıldayan bir çift siyah diz boyu çizme ile de tüm dikkatleri üzerine çekti.

Kaynak

"İnsanlar beni et parçası olarak görüyor" dedikten sonra modelliği bırakıp sokakta bu şekilde gezmesi büyük çelişki ancak anlaşılan o ki o şaşalı hayattan kopamamış ve ikilem yaşıyor.

başka yerlerim de var demiş

haberi okurken haber metninde elbise kelimesi içerisindeki linke tıkladım. götürdüğü yerde ebru gündeşin elbisesinin havalanmasıyla ilgili bir haber vardı, bir bakayım dedim. ebru gündeş sahnesinde konser esnasında dansçılara kanat takmışlar, bu kadar kötü konsept olamaz kdjd

habere yorumum ise şu, bu kadın kim yaf

no pasaran şey demişti bir kere, hangi başlıktı kestiremedim, bu konuyu ancak sen güneş gözlüğü modellerine getirebilirdin… kfjf üstteki yorumumdan da anlıyoruz ki, no pasaranlar da arada haklı çıkabilir:d

Kadının yüzüne bakma fırsatınız olduysa çok sinsi bir gülüşü var

Hiç tuhaf bir şey gelmedi bana estetik bir görsel çekici ve kışkırtıcı tarzı da güzel ne hissettiği yada ne yaşadığı umrumda değil doğrusu

Geri