Elma Sinyal ikonu Bitten Apple v.1

Konu sahibi son olarak 3336 gün önce görüldü
iPhone4 çıktığından beri Retina ekranın hakkını gerek renk gerekse çözünürlük olarak verecek güzel bir sinyal ikonu görememiştim. Ben de kendim yapmaya karar vermiştim. Çok orjinal olduğunu düşündüğüm bir fikir geldi aklıma (ve bakmadığım yer bırakmadım hazıra konma amaçlı ama bulamadım) ve uygulamaya koyuldum.

Sinyal Full iken renkli standart Apple logosu var ve her düşen sinyal çubuğunda elmadan bir ısırık alınıyor ve sonunda yenmiş bitmiş bir elma çöpü ve yaprağı kalıyor iPhone'un sinyal sorunu da böylece eğlenceli bir hale geliyor Arkadaşlarınıza göstermek için sinyali tek bara düşürmeye çalışabilirsiniz

Fikir orjinal olunca da benzeri başka hiç bir yerde yok doğal olarak Bitten Apple Sinyal çubukları iphoneyardim farkıyla sizlerle Hem koyu renk hem de açık renk durum çubuğuyla uyum gösterecek biçimde ne çok parklak göz tırmalayan ne de çok silik olacak şekilde hazırladım her temaya uyabilecek biçimde.

Linkler :
http://www.filedude.com/download/7nzwmtleMJ495191906a

Not :

Retina olmayan cihazlar için de gerekli dosyaları içermektedir. iOS4 yüklü tüm cihazlara yüklenebilir, ancak deneme şansım olmadı iPhone4 dışında. Deneyen arkadaşlar çalışıp çalışmadığını bildirirlerse sevinirim.

Geri